/Teleorman/Hostal

Red Hotel

Alexandria, România

Red Hotel
Hostal
3.9
242 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
X89R+F8 Alexandria, România
+40 745 616 147
redconforthotel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Carmen Alina Bojan
Carmen Alina Bojan2 ani în urmă
Foarte frumos.
Recomand și altor persoane acest hotel.
Andrei Moraru
Andrei Moraru2 ani în urmă
Daca va cazati la.red hotel.sa cereti.pe cat posibil sa nu va dea camera la est.ca va vor.trezi.gainile.si.cocosii vecinilor.exagerat de multe ,e.gainarie
Oana Petcu
Oana Petcu2 ani în urmă
Incep prin a spune ca tanarul receptioner a fost foarte amabil, dragut, prietenos, ajutator, proactiv. Apoi camera a fost foarte spatioasa, ingrijita, curata, complet echipata, tv, aer conditionat... lengeriile de pat, prosoapele impecabile. Cat de restul instalatiilor nu am nimic de adaugat, totul in ordine. Hotelul e intr-o zona retrasa dar centrica, un mare plus ca are zona de parking. Singura "critica" e ca, am avut ghinionul ca vecinii (nu cei din hotel ci din cartier) sa asculte o muzica ingrozitoare si la volum foarte inalt pana la o ora destul de tarzie. A fost deranjant mai ales ca noi clientii eram veniti sa ne odihnim pentru ca ziua urmatoare sa ne continuam drumul delegatiilor prin tara. Dar nu este vina hotelului nici-un pic ci a vecinilor din cartier.
Marian tcr
Marian tcr2 ani în urmă
Personal foarte amabil la receptie. Fara frigider. Capacul de la wc nefixat in suruburi. Curge apa din abundenta la imbinarea dintre furtun si para de la duș. In rest e ok.
Riane Alma
Riane Alma2 ani în urmă
Camerele sunt mari si curate, fiind foarte friguroasa chiar am dormit bine, avand tot confortul! La pretul platit pot spune ca am primit ce trebuia! Recomand si nu va lasati inselati de zona pt ca e ok, personalul saritor!
Paul Baica
Paul Baica2 ani în urmă
Cel mai accesibil ca preț din zonă. Calduros si curat.
Aproape de centrul orașului.
Nu recomand micul dejun, livrat seara de firma de catering si servita dimineața rece.
Radu M Savin
Radu M Savin2 ani în urmă
Lăsând la o parte plasarea nepotrivită (hotelul se află într-un bloc de cartier) și condițiile de provincie, locația se prezintă sub limita decenței. Aș menționa problemele grave: lenjeriile și toaleta murdară, mirosul de țigară din cameră, ușa defectă și micul dejun pe care nu l-am putut da nici câinilor.
Elena Mitu
Elena Mitu2 ani în urmă
Cearșafuri murdare, pânze de păianjen la ferestre, wc-uri murdare, uși care se deschid dacă nu sunt încuiate cu cheia. Un hotel de cartier murdar, unde personalul nu este atent și nu își îndeplinește datoria de a îngriji și a curăța camerele. În plus, dă senzația de loc unde diverse persoane vin cu escorte. Nu recomand.
Locații recomandate