/Sibiu/Hostal

Exclusive Hotel & More

Strada Ion Luca Caragiale 1A, Sibiu 550117, România

Exclusive Hotel & More
Hostal
4.5
764 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R42V+G6 Sibiu, România
+40 369 454 601
hotelexclusive.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alina chindris
Alina chindris2 ani în urmă
Locatie aproape de centru, mic dejun bun. In camera mirosea a mucegai (in prima zi nu mi-am dat seama pentru ca se simtea deodorantul de camera exagerat)
Carmen Cellya
Carmen Cellya2 ani în urmă
Camere curate,s-au schimbat prosoapele,mic dejun diversificat,personal amabil
Alexandru Cătălin Luca
Alexandru Cătălin Luca2 ani în urmă
Totul la superlativ! O locație super frumoasa și o mâncare foarte bună. Recomand
Alupigus Q
Alupigus Q2 ani în urmă
În general ok.
Camerele ar trebui refăcute, a trecut destul timp de la deschidere, ani.
Valentina Velcsov
Valentina Velcsov2 ani în urmă
Calitate slaba a serviciilor in raport cu prețul. Intamplator s-a defectat termostatul de căldură si nu a mai functionat becul la baie, doua zile nu au fost de ajuns pentru a fi reparate. Mancarea a fost bună.
Sica Doru Tanase
Sica Doru Tanase2 ani în urmă
Personal deosebit de amabil.Curatenie și servicii ireproșabile.Preparate culinare proaspete,raport calitate preț excelent.
Vlad Tudorita
Vlad Tudorita2 ani în urmă
Nu recomand acest Hotel la nimeni , pentru ca nu veți avea restaurant ,nu au bucătar din luna August .Atenție mare ! Nu sunt fitoasa dar măcar strictul necesar .Nu voi mai reveni nici în viata de apoi .
Alexandra S
Alexandra S2 ani în urmă
Ce mi-a placut:
Amplasarea hotelului la 10minute de Piața Mică, camera foarte spațioasă și frumos amenajată, cu un balcon generos, mic dejun foarte bun și diversificat, parcare gratuită a hotelului.
Ce nu mi-a placut:
Lipsa ventilatorului din baie ce a provocat un mare disconfort din cauza aburului și a neaierisirii, aceasta neavand geam; plafoniera din cameră nu a functionat; antena televizorului nu se putea fixa bine si se pierdea mereu semnalul; personalul nu verifica periodic bufetul (lipsă cafea, pâine, apă, suc etc), iar în ultima dimineață a sejurului, la ora 10:30 fix, deși mai erau oameni la masă, chelnerul a strâns tot bufetul incepând cu apa si sucul; urcând in cameră la ora 10:40, am constatat că nu mai functiona nicio lumină...surpriză, ne facuseră deja check out-ul, a trebuie să vina de la recepție să ne aducă o noua cartelă pentru a ne putea strânge lucrurile.
Locații recomandate