/Sibiu/Hostal

Hotel Continental Forum Sibiu

Piața Unirii 10, Sibiu 550173, România

Hotel Continental Forum Sibiu
Hostal
4.3
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4RX+V5 Sibiu, România
+40 372 692 692
continental-forum-sibiu.continentalhotels.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Gabriella Pacea
Gabriella Pacea2 ani în urmă
Atitudine angajați jos pălăria. In mod special Victor din recepție. Curat. Primitor. Orientare spre nevoile clienților. Amabilitate. Prețuri relativ okay.
Nick Hoanta
Nick Hoanta2 ani în urmă
Am incercat contactul direct per telefon; dupa 3-4 minute, asteptarea s-a incheiat cu taierea legaturii. Am reincercat de inca 2 ori, acelasi rezultat. Deoarece doresc sa inchei anul festiv (Revelion) am cautat legatura directa telefonic pentru a mi se confirma rezervarea a 2 locuri la o masa pentru seara de Revelion. Nu am reusit, am scris pe site, ramane sa vad rezultatul acestui contact nereusit. Am mai fost in acest Hotel, de aceea datorita impresiei deosebite pe care mi-a facut-o Hotelul si personalul, nu am cautat in alta parte. Sper sa fie doar o pana "de curent"si sa se revina la normal. Daca nu se poate rezolva cu tot regretul nu doresc sa inchei Anul Nou in pat.
D.G. B
D.G. B2 ani în urmă
Un hotel situat la începutul străzii spre piața mare. Are parcare proprie în față. Micul dejun suficient și gustos. La recepție, oameni amabili. Curat, civilizat. Doar apartamentele au balcon (micuț dar există)
Alexandru Bica-Popii
Alexandru Bica-Popii2 ani în urmă
Un hotel curat, bine localizat si cu angajati serviabili si corecti. Ofera loc de parcare cu plata (20 RON/zi) in fata hotelului, pazit, si o locatie la limita zonei pietonale, de unde te poti duce cu usurinta si in centrul Sibiului, la Piata Mare, Piata Mica si Podul Minciunilor, dar si spre parcul Sub Arini si imprejurimi.
Micul dejun a fost bun, indestulator.
Masurile de siguranta impotriva virusului au fost intocmai aplicate, cu distantare intre mese si dezinfectarea acestora dupa fiecare debarasare.
Camera dubla superioara a fost exact ceea ce aveam nevoie, comoda, curata si spatioasa, proaspat renovata si moderna.
Ce pot reprosa doar... lipsa unui suport de prosop langa lavoarul mic de langa WC si bateria neadecvata de la lavoarul mare, ce curgea pe langa chiuveta la debit redus.
Climatizarea a functionat impecabil, putand usor sa atingi valoarea dorita de temperatura.
Andrei dumitru
Andrei dumitru2 ani în urmă
Mancarea mult peste asteptari, personal foarte amabil si pregatit. Ca si recomandare ar fi amenajarea unor camere cu bai închise pt familiile ce se cazeaza cu copii, baia fiind "open" atrage privirile curioase ale copiilor dar si creste riscul de ranire daca acele geamuri se vor sparge chiar daca sticla este securizata.
Razvan R
Razvan R2 ani în urmă
Ne-am simtit foarte bine. Doi adulti si un copil, am primit o camera cu pat dublu si o canapea foarte confortabila pe care s-a putut dormi. Aparat de cafea cu capsule si ceai Julius Meinl in camera, minibar cu bauturi, halat si papuci de baie, tv mare LG, izolat bine fonic, desi am avut camera pe colt, la bulevard. Am cerut telefonic la receptie lenjerie de pat suplimentara si in 10 minute a venit cineva cu ea. Mic dejun foarte ok. Singura neplacere a fost cu locul de parcare, am gasit doar in cealalta parcare de peste drum, a primariei, cu doi lei ora, deci daca stati mai multe zile, veti avea de platit o suma frumusica(atentie! e un anunt semiinselator ca e 2 lei/ora sau 10 lei/zi. tariful pe zi nu e valabil in acea parcare.)
Mircea Tor
Mircea Tor2 ani în urmă
3 stele, cam atat merita. Ce sa zic, realist vorbind hotelul este curatel dar pe stilul acela vechi comunist, se vede ca a fost construit cu ceva timp in urma, designul de prin 2010. Iti faciliteaza cam tot ce ai nevoie pentru o sedere decenta dar pentru un 400 lei pe noapte mi se pare furt la drumul mare.
In 2021 sa n-ai:
Televizor smart
Aerisire la baie(exista ventilatoare cu tubulaturi, se poate realiza o ventilatie)
O sa fiu sincer, n-as alege niciodata hotelul acesta comparativ cu ce gasesti pe airbnb la pretul acesta iti faciliteaza jacuzzi si designuri ultimul răcnet.
Nu as mai veni a doua oara, va dau 3 stele pentru ca, cam atat merita hotelul, un pret de camera decent si realist ar fi maxim 200 restul e tam-tam.
Nu dau cu ură, doar o simpla opinie.

A, da si sa lasi un singur receptionist in ora de varf al check'inurilor e lipsa de profesionalism, era un baiat tinerel saracul sub presiune maxima, se vedea clar ca e depasit de situatie.
Madalina Pavel
Madalina Pavel2 ani în urmă
Hotelul este aproape de centru, camerele sunt curate.
Un mare dezavantaj il reprezinta managerul Florin. Nu are nici o abilitate de comunicare, nu cunoaste procedurile si nu te face sa te simti bine primit in hotel. Am rezervat 5 camere si dupa ce am venit din oras am dorit sa mai stam la mesele din restaurant. A avut o atitudine superioara, eram 5 femei si un copil de 7 luni si a spus ca ori ne ridicam de bunavoie de la masa ori cheama securitatea. Am intrebat de ce..raspunsul nu a fost coerent:"este pandemie si nu aveti voie sa consumati alcool, totul se inchide la ora 22". I-am explicat ca vrem sa mai petrecem putin timp impreuna si a inceput sa ne explice ca el este manager, a facut 2 facultati si nu putem sta pe acele scaune, insa putem sta pe fotoliile din receptie :))) nu a putut sa explice de ce pot sta pe fotoliu si nu pot sta la o masa la 2 metri mai departe. Cu o seara inainte am putut sta acolo pana la 5 dimineata...nu recomand sa rezervati camere aici daca doriti sa mai petreceti timp cu prietenii dvs. Sunt hoteluri unde serviabilitatea exista si nevoile clientului sunt intelese. Pe langa asta toate argumentele lui au fost fara un fir logic, l-am rugat sa trimita un mail catre superior si a zis ca nu se poate sau nu crede ca poate trimite acest mail cel putin nu in momentul respectiv...
O situatie penibila care a pornit de la faptul ca 5 femei s-au asezat pe scaunele hotelului, citez "fara sa ceara voie", noi fiind cazate deja in hotel de 1 zi.
Locații recomandate