/Sibiu/Hostal

Hotel Premier Sibiu

Bulevardul General Vasile Milea Nr. 76, Sibiu 550331, România

Hotel Premier Sibiu
Hostal
4.2
191 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5M7+97 Sibiu, România
+40 269 244 804
hotel-sibiu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mihai Cucos
Mihai Cucos2 ani în urmă
Condiții bune de cazare, dar nu corespunde prețul camerei vorbit la telefon cu cel când am ajuns la recepție. Ne-am înțeles la 300 pt o cameră/noapte și ne-a taxat cu 388 de lei. Când a mai venit și proprietarul hotelului care s-a recomandat profesor universitar a încercat să ne mai vândă și un mic dejun. Atenție la prețul camerei.
Mihaela Popa
Mihaela Popa2 ani în urmă
Preturile se stabilesc în momentul în care se închiriază camera, sunt mult prea mari pt servicii. Nu recomand.
Alin Cristian
Alin Cristian2 ani în urmă
O experienta plăcută, oameni faini, camere spațioase și curate. Recomand cu încredere
Mihai Furdui
Mihai Furdui2 ani în urmă
O risipa de bani! Chiar daca domnul receptioner / profesor cum s-a recomandat mi-a oferit o camera dubla la pret de single tot nu se justifica pretul ridicat comparativ cu cele 4 stele ale hotelului. In baie nu am avut cele necesare pentru dus ma refer la un gel de dus/ sampon, era doar un sapun lichid la chiuveta pe care l-am folosit. Prosoapele erau curate dar se vede ca erau din anii 80 (inngalbenite) la fel si lenjeria. Eu am venit de la alt hotel unde era un pret si la telefon mi-a zis sa vin ca o sa platesc la fel dar mi-a cerut pretul lor. Am cerut anularea dar nu a vrut. Se vede ca se face bani doar pe japca, am mai vazut recenzii ca la telefon vorbeste una si la receptie alta, pacat, macar mai investiti in lenjerie si prosoapele alea ingalbenite, in rest totul bine, micul dejun ok, camere mari spatioase.
Mariana Toloş
Mariana Toloş2 ani în urmă
Nu am avut o experienta foarte plăcută. Un preț pe net, altul la locație,praf,pânze de păianjeni, prosoape folosite. Mic dejun acceptabil pentru 30 RON. Camerele frumoase păcat că nu sunt îngrijite cum ar trebui cred că e lipsă personal sau nu se dorește angajare de personal.
Damian catalin damiancatalin
Damian catalin damiancatalin2 ani în urmă
Camerele sunt acceptabile...cina a fost horror, mic dejun acceptabil, prețul difera, una vorbești și altceva îți încasează...
Metin Gültepe
Metin Gültepe2 ani în urmă
Am vorbit la telefon cand am facut rezervarea cu un pret si cand am platit a fost alt pret mai mare(avand incredere in cele discutate am dat cu cardul … ulterior am vazut) ,, la cina atat de amabil a fost domnul incat la nota de plata mi a ramas in gat mancarea,, pt ca ne lasase impresia ca aducandu ne atatea pe masa.(. fara a le fi comandat) am crezut ca sunt din partea casei.. micul dejun era inclus in pret .. asa era scris si pe site si asa mi a spus si la tel in momentul rezervarii dar nu a fost asa.. m a pus sa l platesc la plecare .. deci m a dezamagit f tare acest lucru … avand in vedere ca nu am fost intrebati.. si pe o masa relativ ieftina am dat mult prea mult,, in rest camerele ok .. no coment .. si locatia buna
Andrei Stefan Negulescu
Andrei Stefan Negulescu2 ani în urmă
Foarte ok hotelul, personal amabil, curățenie. Micul dejun destul de slab.
Locații recomandate