/Sibiu/Hostal

Hammersdorf Hostel

Strada Podului 12, Sibiu 550263, România

Hammersdorf Hostel
Hostal
5
49 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R55G+VC Sibiu, România
+40 743 626 605
hammersdorf.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Bogdan_ovidiu niculescu
Bogdan_ovidiu niculescu2 ani în urmă
Foarte frumos, foarte curat și gazda foarte amabilă cu clientii. Vom reveni cu siguranță tot aici când o să venim în concediu.
Taschina lucia
Taschina lucia2 ani în urmă
Ne am simțit ca acasă cu adevărat un hostel foarte ospitalier un exemplu pentru alte locații cu adevărat apelați cu încredere 👍👍👍⭐⭐⭐⭐⭐
Valerian Cruceru
Valerian Cruceru2 ani în urmă
Un loc minunat, cu multa liniste, cu oameni faini, conditii foarte bune, preturi foarte avantajoase, aproape de multe obiective turistice din zona...
Recomandam cu drag !
María
María2 ani în urmă
Mulțumim pentru primirea călduroasă și pentru serviciile oferite! O cazare minunata! Are multe facilitati la care nici nu te-ai putea gândi, de exemplu netflix inclus pe TV. Un hostel minunat cu gazde grijulii, gradina spațioasă, bucătărie completa și camere frumos decorate. Recomand cu încredere, merita fiecare bănuț!
Parascheva TULEA
Parascheva TULEA2 ani în urmă
Hostelul este excelent, un loc minunat de cazare. Primitor, incapator si luminos, are chiar si un subsol frumos amenajat unde se pot petrece dupa-amiezi placute cu prietenii/familia, jucand un joc de societate etc. Recomand cu placere!
Valentina Opris
Valentina Opris2 ani în urmă
Liniste,peisaje,gradina verde,atent ingrijite,cu copaci si aer curat.Am traversat tara pentru a vedea o zona deosebita si asteptarile au fost confirmate.Un loc minunat cu oameni speciali.Felicitari prietarilor.Ar trebui predat la scoala acest mod de lucru.
Mihai Aldea
Mihai Aldea2 ani în urmă
O locație excelentă, personal foarte amabil și deschis, curățenie exemplară, bucătărie utilată complet !! Condiții de hotel ! Recomand 👍
Crina Puia
Crina Puia2 ani în urmă
Are o curte si o bucatarie spatioasa, camere foarte curate si personalul de nota 100. Foarte primitori si prietenosi. Revenim mereu cu placere.
Locații recomandate