/Satu mare/Hostal

Villa Bodi

Piața Libertății 5, Satu Mare 440014, România

Villa Bodi
Hostal
4.2
177 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QVVG+96 Satu Mare, România
+40 261 710 861
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Carol Kati
Carol Kati4 ani în urmă
Pizza foarte bună la preț accesibil. Loc ideal pentru petrecerea timpului și cu familia sau prietenii. Propice organizării de evenimente mici deoarece are un loc de joacă fenomenal care include și un tobogan gonflabil gratuit.
Cristian Bordea
Cristian Bordea4 ani în urmă
Locație ultracentral,aspect 10/10,elegant,curat,superb...gazdă amabilă, implicată. Camere elegante,confortabile,bine utilate. Mic dejun variat,proaspăt. Prețuri ok! Recomand! Voi reveni!!!
Aurelian Padureanu
Aurelian Padureanu4 ani în urmă
Cea mai faina cazare din oras. Camera, baia, mobilierul, totul denota bun gust, imagine intregita de o gazda draguta si primitoare. Revin cu drag de cate ori am ocazia. Multumesc!
Bogdan Hulpoi
Bogdan Hulpoi4 ani în urmă
Așezată ultracentral in Satu Mare ,unitatea oferă condiții de cazare foarte bune ,personalul este deosebit de atent si amabil.Exista parcare gratuită in fata hotelului.Esplanada este plină de terase cochete ce se închid dupa miezul noptii.
Nicolas Martin
Nicolas Martin5 ani în urmă
Cu parere de rau nu merita o cameră mai mult de 20 euro pe noapte.Paturile sunt distruse..ferestrele nu se deschid. La cât încasează ar putea repara☹.Nu am avut wifi iar micul dejun lasa deasemenea de dorit.Cand pleci spre occident parca mai treci cu vederea tristețea locului, dar cand revii după un concediu afară ...te ingrozesti si te întrebi de ce oare acceptăm sa plătim 50 euro pentru o cameră ce lasa de dorit?
Cris G
Cris G5 ani în urmă
Maxim 2 stele.. Nicidecum 4. Camera f ingusta si lungă, pat care scârțâie, panorama... O curte interioara mizerabilă plina cu tineri ce asculta muzica la maxim. Veniți odihniti pt ca aici nu ai cum sa te odihnesti.
Georgiana Marian
Georgiana Marian5 ani în urmă
Locația este în km 0 al orașului, personal amabil, organizare bună, curățenie, semnal net foarte bun. Camera a fost un pic ciudată ca structură și cam întunecată. Recomand.
Sorin Agrigoroaei
Sorin Agrigoroaei7 ani în urmă
Discret asezata, si fara sa contrasteze cu arhitectonica veche a cladirilor din jur, fiind situata in zona ultra-centrala a orasului, Vila Bodi este locatia perfecta pentru vizitatotii obositi care doresc sa-si continue pereginarile prin acest oras frumos.
Locații recomandate