/Satu mare/Hostal

Vila Class

Strada Liviu Rebreanu 11, Satu Mare, România

Vila Class
Hostal
4.6
851 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QVXC+PC Satu Mare, România
+40 261 715 400
vila-class.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Robert Sirger
Robert Sirger2 ani în urmă
A fost o dupa-masă plăcută în compania familiei și a surorii si familiei din Germania.Piza comandata a fost deosebit de buna apreciata de toată familia,căt și desertul.Multumim ospătaresel care a deservit. Super.Meniu -Cașcaval pane-Piza Margarita--Piza diavolo-Papanasi cu sos de mure-Limbă de castane-Bere-Jegermaister.Total- nu va spun.Restul rămas a fost cerut la pachet.SUPER.
Adriana Bontas
Adriana Bontas2 ani în urmă
Mâncare foarte bună, locație foarte faina, revin cu drag de fiecare data când trec prin Satu Mare.
Dragos
Dragos2 ani în urmă
Am mancat acolo.
Mancare foarte buna!
Costin Munteanu
Costin Munteanu2 ani în urmă
Astazi am venit sa iau cina cu un coleg de munca..Am comanda ceva din meniu si ma trezesc ca au mai adaugat ceva la mancare la care sunt foarte alergic(ciuperci)-fara a fi trecut in meniu....Ii spun doamnei care ne_a servit,imi ia mancarea si imi aduce acelasi fel de mancare in cateva minute fara ciuperci(precizand ca este un alt platou)....Ii precizez ulteriir ca sunt foarte alergic si ca doresc sa primesc in scris ca este un alt platou pentru a nu ma trezi la spital ,la care imi spune care erau ciupercile doar pe deasupra si le-a scos....(de ce nu s-a intelea ca sunt foarte alergic?)...De ce am fost mintit pe fata?...Este primul restaurant in care patesc asta....Nu-l recomand!!!!!!
Ioan Sorin Surulescu
Ioan Sorin Surulescu2 ani în urmă
Personalul amabil, atent, profesionist.
Mâncărurile gustoase cu un raport calitate/preț foarte bun. Timp de așteptare redus.
Recomand cu încredere.
Andreea Obreja
Andreea Obreja2 ani în urmă
Am fost cazati de doua ori la Vila Class. Ne-a placut foarte mult camera, mancarea si curatenia. Personalul este foarte amabil. Mancarea a fost foarte gustoasa. 2 adulti si un copil de 1 an si 8 luni. Vom reveni cu drag!
Mia Tingey
Mia Tingey2 ani în urmă
Mi-a plăcut mult si mâncarea si atmosfera. Sigur ca depinde de cat de aglomerat e in ziua respectiva, dar nu am asteptat mai mult decât mi s-a părut adecvat
Acord 4 stele pentru faptul că nu se face diferența intre fumători si nefumători. In serile de vară dacă ai 4 fumători lângă tine te intoxici.
Dumitru Rad
Dumitru Rad2 ani în urmă
Locația foarte frumoasă, grădină de vară mult spațiu verde , suficient de aerisit , cafeaua are gust foarte bun , mâncarea nu e chiar printre preferatele mele și ajunge târziu...aproximativ 50 de minute ...totuși ca și locație îți creaza un filing foarte plăcut, merită vizitat!
Locații recomandate