/Satu mare/Hostal

City Hotel

Bulevardul Vasile Lucaciu 42, Satu Mare 447230, România

City Hotel
Hostal
4.6
314 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QVWM+58 Satu Mare, România
+40 261 877 870
satumarecityhotel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alexandru Coraci
Alexandru Coraci2 ani în urmă
Camere imense si curate, personal prietenos, mic dejun ok, foarte aproape de centrul orasului
M P
M P2 ani în urmă
Totul la superlativ!Hotelul este aproape de centrul orasului,de gara,o zona linistita,camera spatioasa,curata, la fel si baia.Hotelul dispune de o curte foarte frumoasa,parcari,garaj.Personalul foarte amabil.Este a doua oara cand ne cazam la acest hotel si vom reveni aici cu siguranta de fiecare data cand ajungem in Satu Mare!
Darius Ciuraru
Darius Ciuraru2 ani în urmă
Mancare delicioasa angajatii mereu cu mana inainte sa te ajute curatenie in camere si tot ce iti pot dori pot spune doar wow.
TERABITHIA terabithia
TERABITHIA terabithia2 ani în urmă
Ne-am cazat la City Hotel, dupa un drum lung si am ajuns la
o ora inaintata. Receptia este deschisa non stop si in seara cazarii era un domn foarte dragut si jovial. Hotelul este superb! Camerele mari, patul confortabil, lenjerii de calitate, baie spatioasa si dotata cu articole de igiena. Am stat o noapte, in tranzit, dar merita sa petreci un concediu in acest hotel! Recomandam cu mare incredere acest hotel!
Sebastian sferlea
Sebastian sferlea2 ani în urmă
Este probabil cel mar aerisit,spatios si confortabil hotel in care am avut placerea sa stau, din punctul meu de vedere totul este la superlativ
Mihaela - Andreea Tache
Mihaela - Andreea Tache4 ani în urmă
Foarte frumos hotelul, amenajat in stil minimalist. Camere mari, spatioase, baia mare, dotata cu feon si bideu pe langa clasica cada si cabina de dus. Mi s-a parut interesant ca in camera se regasea Noul Testament si un ghid despre judet, ce includea toate orasele din judet. Am citit despre Satu Mare. Istoria acestui oras este foarte interesanta. Singurul minus la hotel este ca serveste doar micul dejun.
Mr. Robot
Mr. Robot2 ani în urmă
Un hotel corect, de provincie, camerele curate, lipsă săpun (o scăpare cred), se incerca utilizarea stațiilor de comunicare de catre personal și cât am stat eu acolo erau deranjanti. Micul dejun mediocru dar ngreeientele proaspete.
Laura Lym
Laura Lym2 ani în urmă
Camere foarte mari si curate !
Locații recomandate