/Satu mare/Hostal

Hotel Restaurant Perla

Strada Liviu Rebreanu 26, Satu Mare 440055, România

Hotel Restaurant Perla
Hostal
4
384 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
QVX9+J3 Satu Mare, România
+40 261 710 794
hotelperlasm.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Totu Liviu281 zile în urmă
Zero stele. Nesimtiti.
Nicolae leon Cojocaru
Nicolae leon Cojocaru2 ani în urmă
Frumos au și terasa
Griffo_77 griffo_77
Griffo_77 griffo_772 ani în urmă
Am ajuns la cazare pe la ora11:00,am lăsat hainele și am plecat să exploram orașul. În timp ce ne cazam aici în hotel se pregătea un majorat am înțeles. În camera la baie am găsit doar un săpun ieftin pentru spălat pe mâini, cearceaful de la plapuma rupt.
A... Sa nu uit, mâncare nu poți sa comanzi, și primirea este gen "*mai bine nu veni". Cafea gen spalaturi de pe vase, și nu exagerez cu nimic.
Am adormit pe muzica care era foarte tare din hotel.
Evitați locația!
Am venit sâmbăta și am stat pana duminică, nu poți să comanzi nimic de mâncat, dacă vrei mâncare trebuie să mergi în oraș.
Talos ligia
Talos ligia2 ani în urmă
Hotel de 3 stele ???
Nici macar o stea nu merita ! Conditi de toata jena 👎Primire client ?Oooo cat mai e de lucrat si acolo .Vorbit politicos cu clienți -1.Am platit extra mic dejun cea mai mare gresala ne-a fost rau la toata echipa !!!!! Ajungem la cazare ,ce sa vezi ditamai petrecerea in toi ,toate ca toate mergem sa întrebam pana la cat tine acesta petrecere ,pe un top “foarte politicos “vreti sa ii dau afara ??Nu doamna întrebam sa stim daca mai ramanem totuși, sau mergem in alta parte .Si as mai avea de zis multe minusuri dar macar acestea ar trebui sa încercați sa le acoperiți .(mizerie pe hol ,praf ,si molii)
Nu recomand deloc !!!!!!!!!!
Imp B
Imp B2 ani în urmă
Camerele sunt destul de neingrijite in ceea ce priveste curatenia. Se aude tot din camerele vecine, chiar si pe hol se aude cand faci dus in camera. Pernele sunt inconfortabile.
Adrian Cic
Adrian Cic2 ani în urmă
Am stat o noapte în camera dubla. Patul este confortabil. În schimb se aude zgomot de la aerul conditionat al vecinilor. Pentru dus recomand sa lăsați apa să curgă 1 minut pentru a se încălzi. Parcarea hotelului este mare. Micul dejun este bun iar personalul amabil. Ideal pentru tranzit.
Andrei Cojocaru
Andrei Cojocaru2 ani în urmă
23-07-2021 Nota 10 plus Mâncarea excelentă s-au purtat foarte frumos cu siguranță anul viitor cu drag facem rezervare
Daniela Ratiu
Daniela Ratiu2 ani în urmă
Super cazare ,cina!!!
F (Francisc B.)
F (Francisc B.)2 ani în urmă
Corpul A cel cu restaurant are camere mari și drăguțe. Corpul B în care am fost cazat are camerele mai mici . Camera single cu mic dejun inclus 115 Ron / zi .
Locații recomandate