/Satu mare/Hostal

Aurora

Piața Libertății 11, Satu Mare 440166, România

Aurora
Hostal
3.4
410 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QVVF+CF Satu Mare, România
+40 730 713 559
aurora-sm.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dana Rentea
Dana Rentea2 ani în urmă
Hotelul este curat și primitor, dar camerele nu au fost renovate de ceva vreme. Restaurantul în schimb este recent renovat, modern și cu o mâncare fabuloasă la prețuri corecte.
Nicu feher
Nicu feher2 ani în urmă
Am comandat un platou de Craciun si am fost foarte multumit de pret / calitate
Rizea George
Rizea George2 ani în urmă
Review exclusiv pentru restaurant:
Un loc cu mancare excelenta, preturi medii dar cu calitate deosebita a mancarii si a servirii. Am lasat la acest restaurant cateva sute de lei bune, pe parcursul a 4 zile. Am putut sa remarc profesionalismul foarte tinerei ospatarite Vasilica, ce aduce un suflu nou echipei de chelneri printr-o buna dispozitie continua, cunostinte excelente asupra meniului si o deschidere umana fata de clienti. Este unul dintre cei mai buni ospatari intalniti vreodata.
Din pacate chiar in prima seara am asistat la un moment penibil al unei ospatarite mai in varsta, roscata si tunsa scurt, care din neatentie a inteles ca la ciorba doresc smantana in loc de ceapa, a adus smantana, a luat-o inapoi, dupa care m-a obligat sa o platesc, aproape reprosandu-mi ca situatia s-a petrecut din vina mea. Desigur ca nu i-am facut o scena in fata prietenei mele, dar doresc pe aceasta cale sa ii arat obrazul acestei doamne si sa ii transmit ca astfel de gesturi catre clienti pun cate o caramida la constructia serviciilor execrabile pe general de care majoritatea turistilor au parte in Romania.
O bila alba pentru alta ospatarita (tunsa scurt) care tot din greseala a adus o alta prajitura decat cea comandata, dar care a inlocuit-o imediat cu scuzele de rigoare si fara vreun comentariu lipsit de bun simt.
In rest, nimic de reprosat, mancarea este deosebita.
Daniel George
Daniel George2 ani în urmă
Un hotel comunist.. Care înca păstrează mobila și aspectul interior al camerei în ton cu epoca de aur despre grupul sanitar din camera foarte antic ! Recepția, restaurantul, și sala de evenimente sunt mai moderne poate recent renovate împreună cu lifturile, un alt minus căldură în camera în perioada decembrie lasă de dorit, reclamația la recepție și îți mai pun la dispoziție o pilota sau pătură, TV din camera nu funcționa.. Prețul unei camere 170-220 Ron pentru ce oferă nu merita prețul
Gabriela Grada
Gabriela Grada2 ani în urmă
Am făcut rezervare pentru o cameră cu pat dublu, ni s-a spus că este valabilă, dar am primit o cameră cu două paturi separate. Personalul hotelului ne-a recomandat să parcăm în alt loc decât în fața hotelului, iar din această cauză am primit amendă de parcare. Dezamăgitor.
Andreea Balan
Andreea Balan2 ani în urmă
0/5
Nu recomand. Am rezervat un apartament, si la check-in ni s-au oferit 2 camere twin (motivul fiind ca a fost inundatie intr-un apartament). Pe paturile din cele 2 camere pe care le-am primit la etajul 4 nu erau asternuturi, asa ca am fost mutati la alte 2 camere de la etajul 6. Cand am avut nevoie de apa calda, initial nu functiona, dar ulterior s-a rezolvat. Baile sunt vechi si murdare, in camera era un miros puternic de mucegai... singurul motiv pentru care am ramas aici a fost ca am achitat cand am facut check-in-ul si era ora 10pm, deci cam imposibil de gasit alta cazare. Ah, si toate astea s-au intamplat chiar daca am anuntat ca venim cu 2 copii.
Asociația Vanatorilor Meseș Zalau
Asociația Vanatorilor Meseș Zalau2 ani în urmă
Unul, dintre cele mai proaste hotele din lume ca și cazare, din
cauza, conducerii invechite.O conducere comunistoida, cu reguli din secolul trecut.
In concluzie nu recomand acest hotel.
Bogdan Gigel Bretan
Bogdan Gigel Bretan2 ani în urmă
Mâncarea este bună aici. Bobgulyaș-ul și Pizza Calzone recomand. Ospătarii sunt amabili.
Locații recomandate