/Olt/Hostal

Agroturistică Giuvaerul Oltului

Strada Principală 4, Giuvărăști 237195, România

Agroturistică Giuvaerul Oltului
Hostal
4.4
94 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RM4H+FP Giuvărăști, România
+40 758 837 373
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mihaela Nedieanu
Mihaela Nedieanu2 ani în urmă
Foarte frumos, iar zona extrem de liniștită!
Florian ivut
Florian ivut4 ani în urmă
Totul a fost perfect,camera,personalul prin doamna Madalina care este de o amabilitate rar intalnita,conditiile de servire a mesei,peisajul rustic din jurul pensiunii.
Dragos Trache
Dragos Trache5 ani în urmă
Foarte frumos amenajat,se vede investitia in dotari: sistem audio performant, tv mari, bucatarie si baie utilate modern , personal amabil . Recomand
Cristi valentin
Cristi valentin5 ani în urmă
Gradina foarte frumoasa. Camera a fost ok, curată. Manechinele de pe hol sunt... Nu ar trebui sa fie acolo mai ales când urci la camera seara... Par foarte reale.
Doamna de la recepție a fost foarte neprimitoare...
POMPIERU ATOMIC
POMPIERU ATOMIC5 ani în urmă
O Pensiune foarte frumoasa și un personal calificat. Prețurile sunt accesibile. Camerele sunt mobilate frumos si curate. Locația este foarte frumoasă,mai cu seamă pe timpul veri. Rîul Olt este în apropiere și este bine pentru o partidă de pescuit pentru cei pasionați de pescuit..! Pensiune Giuvaierul Oltului pentru un sejur de recreere este tocmai minunată. Mie unul mi a plăcut..! Recomand cu încredere aceasta Pensiune Giuvaierul Oltului pentru cei cărora le place să petreacă în natură și liniște.!
Anca Draghia
Anca Draghia7 ani în urmă
Un loc minunat si linistit. Totul in pensiune este nou si foarte modern, camerele sunt foarte confortabile si la un pret foarte bun raportat la calitatea serviciilor. Mancarea a fost extraordinara, totul pregatit in casa, din produse bio, foarte gustoasa, ca la mama acasa. O sa mai revin!
Roberto Bojan
Roberto Bojan2 ani în urmă
Extraordinar, ne-am simțit bine printre muncitorii care lucrau cu bormașini și făceau foarte mult zgomot, la piscina, distracție maxima am vrut sa intrăm și un,, nene'' foarte amabil ne-a spus ca ceaa piscina se curata timp de 2-3 ore în condițiile în care era ora 17. Într-un final, angajații ne-au spus ca putem folosi piscina dar, spre surprinderea mea copii care au fost invitați la o petrecere în aer liber la piscina ne-au spus sa intrăm liniștiți sa facem baie ca unul dintre ei tocmai vomitasera acolo. Am închiriat 2 camere una la parter care nu avea draperii la geam la baie a trebuit sa punem un prosop în geam pentru ca toți care treceau spre piscina se uitau la noi. Apa calda a fost pana la ora 18 după care a trebuit sa reclam, ca nu pot face baie. Mâncarea nu este gătită în aceea locație. Nu recomand!!!!!
Marius Mihai
Marius Mihai2 ani în urmă
Proprietarii foarte ospitalieri, ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie. Ne-am simtit foarte bine aici.
Locații recomandate