/Olt/Hostal

Hotel Bowling Zytto

Piaţa Ecaterina Teodoroiu 13, Slatina, România

Hotel Bowling Zytto
Hostal
4
307 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C9F2+RW Slatina, România
+40 249 424 240
hotelzyttobyrat.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
József Szabó
József Szabó2 ani în urmă
Când recepționerul se cheltuiește singur și nici după ce am cerut de repetate rânduri să de-a.mai încet (acest lucru se întâmplă la restaurantul hotelului) nu reacționează, e problemă serioasă, pentru cei care vor sa.se odihnească și în general
Dan Matache
Dan Matache4 ani în urmă
Hotelul, in general, are un iz usor vechi, neingrijit, darapanat. Cand faci dus ai doua variante, in succesiune, apa fiarta sau rece. Taburetii erau patati si murdari, peretii intr-o stare similara. Cu toate acestea era curat in camera, patul a fost de nota 10, personalul amabil. P. S. Nici cafeaua n-a fost buna.
Catalin Stefan
Catalin Stefan4 ani în urmă
Personal amabil. O sală de bowling la parter e o combinație puțin ciudată pentru un hotel dar dacă este cerere...
Tâmplăria de aluminiu e o alegere nefericită pentru că în timp se deformează și suflă vântul printre uși, ceea ce se întâmpla și în camera în care am stat.
La evenimente parcarea poate fi un pic neîncăpătoare deși uzual probabil este suficientă.
Cristian Branzan
Cristian Branzan5 ani în urmă
Un hotel micut amplasat intro cladire multifunctionala. Camerele sunt mari si curate la prima vedere. Un ochi critic e posibil sa vada niste fineturi. Preturile sunt decente pentru oras si locatie. Are si parcare. Nu mare dar am gasit loc.
Gabriel Sintion
Gabriel Sintion5 ani în urmă
In primul rand Rat care este patronul Hotelului este un om deosebit si idolul meu de cand juca la Rapid si Nationala Romaniei,în al doilea rand aici gasesti tot ce ai nevoie la un hotel din Romania,se ridica la standardele de calitate a unui hotel de 4 stele. Recomand cu drag.
Feodorov Madalina
Feodorov Madalina6 ani în urmă
Dezamagitor, am intrat sa mancam si nu era nici tipenie de om...totul deschis si fara nici un personal ca sa ne intampine..sa ne ia comanda, nici in bucatarie nu era nimeni, ne-am plimbat in restaurant cam 5 min si nimeni nu a aparut
GeoNicoara Yt
GeoNicoara Yt7 ani în urmă
Camere curate si spatioase. Este liniste si peste drum se afla si o benzinarie. Este pozitionat la intrarea in oras dar este si suficient de aproape de centru. La restaurant serviciile sunt bune,chelneri politicosi iar mancarea este gustoasa. Minusuri observate: internet foarte lent iar prosoapele nu au un miros placut, lasa senzatia ca sunt nespalate.
Marian trandafir
Marian trandafir2 ani în urmă
E super .
Se pot face zile onomastice la copii.
Locații recomandate