/Olt/Hostal

Hotel Senator

Strada General Aurel Aldea nr. 17, Slatina 230070, România

Hotel Senator
Hostal
4.2
404 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C9HP+H4 Slatina, România
+40 249 418 851
hotelsenator.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Elena Tanase
Elena Tanase2 ani în urmă
Superb!!!! primire excelenta, Un oraș frumos !!! Ma bucur ca am ajuns aici.
Catalin Alexandru
Catalin Alexandru2 ani în urmă
Mâncare de calitate la preturi mari
Sane Sane
Sane Sane2 ani în urmă
O locatie mai mult decat placuta. Au gradina de vara unde poti servi masa, muzica ambientala si tv la fiecare masa. Am gasit si sala de festivitati, suficient de mare. Personalul angajat este foarte placut si serviabil. Nu stiu cum sunt camerele din hotel, pentru ca nu m.am cazat. Dar hotelul este foate ingrijit, interior-esterior, va asigur! Preturile sunt mari, pentru o zona lipsita de interes turistic. In Slatina nu gasesti decat poluare....
Emanoil Lucian Nicolescu
Emanoil Lucian Nicolescu3 ani în urmă
Preparate foarte bune. Recomand coastă de porc cu varză călită, mămăligă și ardei iute
Bogdan Dragan
Bogdan Dragan4 ani în urmă
Cel mai prost hotel la care am fost vreodata!!!!!!!!!!!!
Am luat un apartament si o camera dubla pentru vineri si sambata.
Un personal sub orice critica !!! Nu au avut bunul simt sa ne anunte ca au evenimente si vineri si sambata ca sa ne putem duce in alta parte eventual.
Restaurantul este la etajul 2 deasupra camerelor.
Galagia de la muzica este suparatoare, dar urletele scaunelor ce sunt trase pe jos pe gresia din restaurant te baga in nebunie.
Micul dejun este inexistent 4 cornuri, 5 felii de salam si 5 de sunca plus ceva cascaval, rosii si castraveti.
Daca vreti sa va para rau de banii vostri mergeti la Senator. Desi dupa mine dupa ce am fost acolo mai bine dormiti in masina si mergeti la kaufland la mic dejun e lux pe langa acest hotel Senator.
Dragan Dan
Dragan Dan4 ani în urmă
Cea mai neplacuta surpriza avuta! Restaurantul este deasupra camerelor si apartamentului, si nimeni de la hotel nu stie ca sunt talpici pentru scaune, fac un zgomot foarte urat pe gresie! Nu mai vorbesc de faptul ca am stat treaz pana la 5 dimineata, cand s-a terminat nunta. Cand am sesizat personalului problema ne-au propus sa ne mutam in alte camere la ora 1 noaptea, dar muzica era la fel de tare peste tot! Sa nu spuna cineva ca nu v-am prevenit. La Prestige cand am sunat ne-au informat ca este eveniment si nu ne-am dus! Pretul este mai convenabil, iar micul dejun nu se poate compara! Prestige da, Senator nici vorba!
Danciulescu Ovidiu
Danciulescu Ovidiu2 ani în urmă
De apreciat:
Locația este plăcută, retrasă și cu parcare privată. Micul dejun se servește într-o grădină plăcută cu multă verdeață - pe timpul verii. Camerele sunt mari, spațioase și plăcut compartimentate. Alte facilități: wi-fi, climă, lumini ambientale. Personalul este amabil și de ajutor.

Nu e de apreciat:
Camerele au mobilier învechit. Ușile nu sunt pe gustul meu şi par de o calitate slabă. La baie este FOARTE necesară o redecorare sau măcar reamenajare pentru a fi complet funcționale instalațiile. Clima probabil că fie se plătește extra, fie trebuie să soliciți telecomanda la recepție (am fost comod - nu am cerut-o). Micul dejun este la porție și este destul de mic. Meniul nu este foarte variat.
Simona Petreanu
Simona Petreanu2 ani în urmă
Recenzia maxima e pentru restaurant. Desi am inteles ca nu a fost mereu asa (o poveste de familie incurcata), de fiecare data cand am mancat acolo mi-a placut, si mancarea si servirea si ambianta. Bravo!
Locații recomandate