/Olt/Hostal

Hotel Sucidava

Strada Portului, Corabia, România

Hotel Sucidava
Hostal
3.9
266 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QGC7+HF Corabia, România
+40 249 563 131
hotelsucidava.fpro.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Petrica bogza
Petrica bogza2 ani în urmă
Un așa zis Hotel că nu e.
E o clădire de toată jena cu personal de tot râsul la fel si patronu'.
Am programat șederea pentru 3 zile și am plecat după prima zi.am schimbat 3 camere până am găsit una decenta.(soricei decedați,pereți murdari mobilier degradat etc)Am mâncat conserve de la peny după eșecul de la restaurantul lor.am comandata a venit în 2ore mâncare necomestibila aruncata în bătaie de joc pe farfurii.am platit și am plecat la supermarket. Am platit și cazarea de la început și nu am mai recuperat banii pe 2zile.NU RECOMAND.nici in zona nu ai alte activități sa compenseze cu eșecul cazării și al restaurantului.
Cristi nastase
Cristi nastase2 ani în urmă
2 zile superbe, angajații locației de nota 10,mancarea (în special preparatele din peste) de nota 100
O sa va recomand cu mare placere.
Raluca Popa
Raluca Popa2 ani în urmă
camere fumoase, priveliste frumoasa, mancare buna, piscina mare, dar dureaza mult sa iti vina masa.
recomand!
Leader Insolvexpert
Leader Insolvexpert2 ani în urmă
Am vrut sa iau prânzul pe malul Dunării, la Corabia. Am fost la restaurantul hotelului doar eu si sotia. Am fost serviți prompt si corect! Am plătit 70 lei pentru felul 2 din pui, apa, cafea si salata. A fost ok! Păcat de accesul aici ca drumul este prost si neașteptat!
Alina Stelea
Alina Stelea2 ani în urmă
Experiența foarte urâtă.Am rezervat camera cu balcon și inițial ni s-a dat camera fara balcon,cu sita care nu se închidea și cu un dulap al cărei uși cădea.Ne-au schimbat camera in una cu balcon dar cu paturi separate noi fiind cuplu.Am acceptat pt că nu aveam opțiuni și când a început ploaia prin alarma de fum a țâșnit apa,tavanul se udase și mai era un loc de unde picura apa.Am schimbat iar camera și aici baia avea tavanul scorojit și galben dar cum plecam dimineața am rămas,bine am fi plecat de atunci dar băusem din păcate .Micul dejun este o gluma,2felii transparente de mușchi,3de cașcaval,una de brânză ,o roșie și jumă de castravete.Cafeaua se plătește separat,dar macar e buna.Am comandat mici și i-au adus cruzi,i-au luat înapoi și nu au refăcut comanda doar au prăjit micii în ulei și i-au readus.Drumul de acces la hotel este plin de gropi și cu piatra nu este asfaltat.Piscina cu toate că îmi confirmaseră că va fi deschisă bineînțeles că nu funcționa.O experiența oribila.
Costinel flondor
Costinel flondor2 ani în urmă
Camerele sint curate,este aer condiționat în fiecare camera,televizor,wifi, mincarea este bună ,personalul serviabil,așezat pe malul Dunării, o locație excelenta.Se pot face plimbări cu barca.Merita vizitat.
Ilie Toader
Ilie Toader2 ani în urmă
Bună dimineața! Am fost cazat o noapte și am avut în prețul camerei micul dejun. Surpriza totala! Micul dejun a fost compus din: o omleta, o roșie tăiată, doua feli de branza și o apa plata la 0,5l. Prețul a fost de 20 lei. La o alta vizita în luna ianuarie, nu am avut căldură.Personalul hotelului lipsește cu desăvârșire pe timpul nopții. EVITATI CAZAREA!
Ramona Danila
Ramona Danila2 ani în urmă
Hotelul este ok. Camerele ok. Personalul drăguț cu excepția chelnerului - recepționer....dubios.Nu am beneficiat de piscină pentru că atunci o curățau și a durat trei zile umplerea ei. Mâncarea ok dar porțiile mici și la prețuri mai mari decât la restaurant (în oraș). E o locație perfectă fentru amatorii de pescuit. O zonă liniștită. Oamenii sunt primitori.
Locații recomandate