/Neamt/Hostal

Atlas Aparthotel

Strada Petru Rareș 9, Piatra Neamț 610119, România

Atlas Aparthotel
Hostal
4.8
264 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W9MC+CQ Piatra Neamț, România
+40 771 110 013
atlasaparthotel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Silviu Boboc
Silviu Boboc2 ani în urmă
Hotel Atlas este standardul la care trebuie să adere și orașul Piatra-Neamț, pentru că poate!Lux cu mult bun simț și ospitalitate românească,asezonata cu specific Moldovenesc!Mult umor molipsitor! Felicitări conducerii și personalului! Abia aștept să revin!
Enigel Mandricel
Enigel Mandricel2 ani în urmă
Atlas Aparthotel este o locatie excelenta, totul la interior arata impecabil, personalul este foarte amabil si profi, localizarea este ultracentrala. Restaurantul este si el pe masura. Am facut un research si cred ca este cea mai buna cazare din Piatra Neamt pentru cei care isi permit si doresc un standard mai ridicat, asa ca recomand cu incredere! Felicitari si proprietarilor pentru ce au realizat! Sper sa va bucurati de cazare!
Iliescu Silviu
Iliescu Silviu2 ani în urmă
10/10 sau 5/5, cum doriti :)
Apartamente excelente din toate punctele de vedere, iar staff-ul amabil.
Probabil cea mai buna cazare de care am avut parte pana acum. Felicitari proprietarului si celor care gestioneaza acest business!
Andrei Calin Stoica
Andrei Calin Stoica2 ani în urmă
Personal amabil, locatie super buna, hotelul foarte modern aranjat, cu bun gust. Tot ce ai nevoie pentru o excursie grozava
Mirela Ichim
Mirela Ichim2 ani în urmă
O experienta minunata. Ne dorim sa revenim! Recomandam călduros locatia! Felicitări întregului personal pentru modul profesionist în care interacționează cu turiștii!
Daniela Corneci
Daniela Corneci2 ani în urmă
Atlas Aparthotel Piatra Neamț este cel mai frumos loc de cazare pe care l-am găsit până acum in țară. Curățenia este exemplara, totul este imaculat si foarte bine pus la punct. Aspectul clădirii, atat in exterior cat si in interior este foarte frumos, este un loc amenajat cu foarte mult bun gust si clar se simte si se vede cu ochiul liber atentia si orientarea catre client. Staff-ul este profesionist, foarte amabil. Hotelul are niste apartamente superbe, dotate cu absolut tot ce este necesar, foarte spatioase, foarte curate, baile sunt imaculate si mirosul din întreaga cladire este placut.
Va mulțumim ca existati, vom reveni cu drag si recomandam tuturor sa va calce pragul! Felicitări pentru ceea ce ati realizat la Atlas!
Mircea berzovan
Mircea berzovan2 ani în urmă
O primire calduroasa cu oameni veseli si serviabili.
Apartamentul curat, decorat minimalist are cam tot ce iti poti dori.
Aunt si cateva lucruri care ar putea fo imbinatatite, adaugarea unor servicii de spa, masaj , relaxare...in rest, jos palaria
Carmen Schiopu
Carmen Schiopu2 ani în urmă
O locație deosebită, cu mult bun gust , curățenie . Esti primit cu amabilitate si căldură, incat te simti ca acasa.
Felicitări!
Locații recomandate