/Neamt/Hostal

Pensiune Steaua Nordului - Cazare Târgu Neamţ

DN15B 207F, Târgu Neamț 615200, România

Pensiune Steaua Nordului - Cazare Târgu Neamţ
Hostal
3.9
179 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
695W+PM Târgu Neamț, România
+40 744 704 271
steaua-nordului.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Balas Gabriela
Balas Gabriela2 ani în urmă
O experienta foarte plăcută . Gazde primitoare si dispuse sa ajute. Desi am sunat pt rezervare dimineata, cand am ajuns in aceeasi zi la cazare, camera era incalzita si totul foarte curat. Venind din Bucuresti, proprietarul ne-a indicat si care sunt cele mai bune drumuri din zona pentru a ajunge si pentru a evita neplacerile din trafic. Am apreciat acest lucru.
La cazare totul curat si multa liniste. Loc de parcare asigurat in incinta. Disponibilitate pt cazare si dupa ora oficiala de check in.
A doua zi, inainte de plecare am ales sa servim micul dejun in locatie pt o suma modica. Mancarea a fost excelenta. Am solicitat meniu de post si am fost surprinsi de abundenta mancarii si de faptul ca produsele erau preparate in casa (zacusca, salata de fasole, crochete). De asemenea am primit din parrea casei desert. O prajitura delicioasa. Nota 10 bucatareselor.
In concluzie totul a fost superb. Desi am fost in trecere, am plecat cu bateriile incarcate si foarte odihniti.
Recomand cu drag oricui doreste o cazare intr-o locatie primitoare, cu gazde de omenie.
Stefan Stancioiu
Stefan Stancioiu2 ani în urmă
Ro: Sunt surprins de cat de bine a fost.

O curte primitoare, camere foarte placute, caldura, gazde care se simt sa te intrebe fara motiv daca totul este in regula, iar micul dejun e ceva de vis.

O experienta superba, recomand oricui.

En: I am surprised about how nice it was

A welcoming yard, very nice rooms, heati g works, the hosts have the common sense to ask if everything is ok, and the breakfast was out of this world.

Superb experience, i'd recommend to anyone.
Mugurel Mogos
Mugurel Mogos2 ani în urmă
Camere cu mobilier vechi, pretul exagerat ptr locatie 150 lei, nu poti plati cu cardul ptr motive fictive....a inchis casa, de evitat aceasta locatie
MIHAELA STOIAN
MIHAELA STOIAN2 ani în urmă
Gazda nu știe să prezinte pensiunea, luasem 2camere și nu le-a pus la un loc in cladiri separate au fost ,majoritatea recenziilor negative sunt adevarate, nu recomand deloc.
Madalina Iancu
Madalina Iancu2 ani în urmă
Porții cam mici la mâncare,in raport cu preț!In rest curat,curte îngrijită dar fara loc de joaca pt copii.
Stefan x
Stefan x2 ani în urmă
Nu ne-a placut, nu recomandam pentru familii cu copii.

Mobilier invechit; zgomot mare de la strada daca deschizi geamul (si trebuie deschis ca nu este AC), televizoare vechi. Locatia nu e prea buna - capat de oras, nu este nimic prin zona unde sa poti merge pe jos (magazin, restaurant, parc etc).

Curtea e frumoasa, cu multe flori si copaci. Multe foisoare / mese cu scaune, astfel incat pot sta afara mai multe grupuri fara sa se deranjeze intre ele.
Bianca Streteanu
Bianca Streteanu2 ani în urmă
Foarte naspa. Gazdele isi bagau nasul mereu in anturajul nostru, desi stateam linistiti pe terasa, seara tarziu, am fost urmariti pana am fost nevoiti sa plecam. Pretul prea mare pentru cat ofera, capacul de wc defect in majoritatea camerelor, la fel si cabina de dus. Gazdele, cum am si mentionat, de toata jena, deloc ospitaliere. Zona este destul de urata, nici nu zici ca esti la munte. Per total, nu recomand absolut deloc, noi am ramas aici ca am fost nevoiti.
Laura Cozmiuc
Laura Cozmiuc2 ani în urmă
Personal neospitalier, își băgau nasul peste treburile noastre, seara am rămas până mai tarziu pe terasa vorbind, fără muzica, fără țipete, nederanjandu-i pe ceilalți oaspeți, dar am fost puși să plecăm fiindcă era tarziu si 'deranjam' ceea ce ne-a făcut să ne simțim incomod în condițiile în care noi am zis de la început că vrem sa stam mai mult iar proprietarul ne-a asigurat că dacă nu facem prea mare gălăgie nu e nicio problemă. Nu recomand pentru grupuri de prieteni care vor sa stea până mai tarziu la o vorbă. Locația este undeva la strada, nu e nimic special in jur, vreun peisaj sau orice care sa te faca sa te simti la munte. Camerele nesatisfăcătoare, cu 2 paturi de o singură persoană lipite, capacul de la wc rupt, nu aveam voie să stăm în parte a din fața a pensiunii. Am plecat de acolo cu o stare foarte proastă in conditiile in care mergi la munte ca sa te relaxezi nu sa capeți o stare maxima de greață. Abia asteptam momentul sa ies de acolo și să nu mă mai întorc vreodata!
Locații recomandate