/Neamt/Hostal

Best Western Hotel Central

8, Horia 310018, România

Best Western Hotel Central
Hostal
4.5
620 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58G8+GJ Horia, România
+40 257 256 636
bestwestern.gr
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Lucia Radu
Lucia Radu2 ani în urmă
overall ok, 3 stele pt ca am sunat de pe drum pt restaurant, au zis ca e deschis pana la 23 cu ultima comanda la 22 30, iar la 21 50 cand am ajuns, deja nu mai aveau bucatar acolo și a trebuit sa mergem în alta parte.
Florin Pirvu
Florin Pirvu2 ani în urmă
Super locație și foarte curată🤗😘🥰
Elena Tarlea
Elena Tarlea2 ani în urmă
Destul de ok. Ar mai fi loc de mici schimbari , cum ar fi decorul din lemn laminat de pe pereti, care nu fac decat sa retina umezeala, dar per totale ok. Nu am reusit sa pornim valdura, dar....Mic dejun generos, stil bufet. Doamna de la receptie a fost foarte drăguță si ne a permis sa luam micul dejun in camera, pt k aveam copil mic.
Mirela Padurean
Mirela Padurean2 ani în urmă
Ceea ce ne_am dori peste tot, ambient plăcut, servire ireproșabilă, lume veche și buna, personal profesionalist, oaza de liniste de adevăratelea, cu drag revenim de fiecare data
Beles Suzi
Beles Suzi2 ani în urmă
Am servit masa pe terasă, am comandat meniu și pentru acasă ambele produse din pește. Au fost delicioase și frumos servite,recomand!
Bogdan Silzer
Bogdan Silzer2 ani în urmă
In contextul pandemiei eu mi am propus sa ajut Horeca, nu fac rezervare pe booking , cer daca se poate pretul de pe Booking la receptie .Stiu ca ei au comisioane destul de mari.
Intamplarea mea sta cam asa:
Am ajuns la hotel am intrebat daca imi poate oferi pretul de pe Booking sau daca nu sa imi fac rezervare . Calatoresc ft mult si am reduceri considerabile .
Baiatul de la receptie , nu pe un ton nu foarte simpatic, chiar ofensat de intrebarea mea mi-a spus ca da imi poate oferii pretul de pe Booking . I-am dat datele si pe motiv ca dureaza pana introduce datele de facturare in sistem a ramas sa achit si sa iau factura la decazare .
La decazare ,surpriza , factura era cu 10€ mai mare fata de pretul initial . I-am spus ca pretul nu este corect , acesta mi-a raspuns sec :Atat pot face ptr Dvs..si mi a urat o zi buna…
Nu sunt o persoana conflictuala ,asa ca am plecat . *Nu ma afecteaza financiar deoarece cazarea este suportata de companie .*
Sper ca Managerul Hotelul sa citeasca acest review si sa ii explice baiatului de la receptie ca el este interfata cu clientul si asta conteaza foarte mult.

Pacat : Un hotel foarte frumos , curat , parcare pazita, mancare buna , baietii de la restaurant super de treaba si zambitori.
Robin Benea
Robin Benea2 ani în urmă
Ne-a fost pofta de o revedere cu locația unde am avut recepția nuntii (2008). Am mai fost de câteva ori pe acolo, bineînțeles!
Am revenit in echipa cu fetele, de data asta sa vedem dacă va rămâne in continuare locul unde se mănâncă bine, cu bucate gustoase și deserturi pe măsura. In pandemie, e greu sa gestionezi situația cu restricțiile și sa mai poti plăti și angajații...
Băiatul care ne-a servit a fost de 5 stele, la fel și mâncarea... Indiferent de ce a comandat fiecare dintre noi! Vom reveni in mod sigur!
MARIUS OLTEANU
MARIUS OLTEANU2 ani în urmă
Locație ok, recomand!
Locații recomandate