/Neamt/Hostal

Complex Adora

Strada Apusului 26-28, Bicaz 615100, România

Complex Adora
Hostal
4.3
603 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W33H+P4 Bicaz, România
+40 751 336 420
hoteladora.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Fabian - Adelin Brustan
Fabian - Adelin Brustan2 ani în urmă
Locație frumoasa, camerele sunt curate si arata foarte bine totul, dar dintre toate personalul exemplar. Oameni extraordinari de amabili(rar întâlnești asa oameni).
Dragilor daca vedeți aceasta recenzie, ma înclin, Jos pălăria pentru voi!!!
Miruna Timofte
Miruna Timofte2 ani în urmă
Am fost cazati intr-un chalet tocmai renovat. Din păcate curățenia și micile detalii nu prea au lăsat un gust plăcut însă concluzia finala pentru acest chalet a fost "wow" datorita dotarilor toaletei și mărimii dormitorului. Se merita o astfel de experienta, lucru datorat în mare parte și priveliști, modului în care curtea este amenajata. Personalul a fost amabil.
Manea Brindusa-Maria
Manea Brindusa-Maria2 ani în urmă
O locatie superba! Personal extrem de amabil si atent. Cazarea foarte frumoasa si curata. Una din cele mai frumoase locuri din Romania, la care am stat cazati. Am fost impreuna cu bichonul nostru care a fost binevenit si primit cu mult drag. Mancarea de la restaurantul complexului este foarte buna.
Bogdan Catalin Florin
Bogdan Catalin Florin2 ani în urmă
Aici s-a incercat ceva, dar nu prea a iesit, ideea in sine este buna ... executia lasa de dorit. Arata bine, dar calitativ nu se ridica la nivelul preturilor pe care le percep.
Zona in care este amplasata nu este extraordinara.
Serviciile dintre cele mai proaste din cate am intalnit.
De curatenie nu mai vorbim, ca era facuta in fuga si doar la suprafata.
Alexandra Damian
Alexandra Damian2 ani în urmă
Camere frumoase ,curățenie ,gazda ospitalieră,mâncare foarte bună,am fost mulțumiți de faptul că ,poți să îți aduci propriile alimente și să iei masa la foișoarele din complex fără nicio problemă sau restricție!
Vom reveni cu siguranța!😊
Iacob Mioara
Iacob Mioara2 ani în urmă
Peisajul încântător, complexul este foarte frumos amenajat, dar...cu lipsuri : în încercarea de a fi totul rustic, nu sunt finisate unele zone de pe pereți, pe alocuri se vede spuma politehnică ce iese dintre scânduri. Apa calda nu prea are presiune si e...ori fierbinte de te arzi, ori rece. Bateria, de altfel de o calitate bună, nu prea își face treaba. Am inchiriat o cameră de trei persoane, afară doar două scaune. Lipsa pahare, ușile sunt foarte scunde, astfel că cineva mai inalt din grup a tot dat cu capul de pragul de sus. Izolație fonică slabă, spre deloc, se aude si cand vorbesc vecinii in șoaptă. Am râs la glumele lor. La condițiile pe care le oferă, prețul este cam piperat. Restaurantul oferă preparate bine gătite. Cam ăsta este punctul forte.
Maria Stan
Maria Stan2 ani în urmă
Ok! Prețul este exagerat pentru o noapte de cazare . (350 lei ) . Ar fi meritat măcar micul dejun inclus iar în camera te întâmpină atele de păianjeni, coji de semințe pe jos și pepat un cearceaf din doua bucăți ceea ce nu e plăcut de loc . Cat despre restaurant ce sa mai zic saceri un pește la grătar și să aștepți 2,15 ore și sa nu-ți vina comanda este deaja bătaie de joc .
Anton Florina
Anton Florina2 ani în urmă
Este situată intr o zonă superba dar calitatea serviciilor lasa mult de dorit. Capacul de la toaletă este rupt iar patul avea scânduri rupte nici nu am putut dormi. La restaurant erai servit după o ora si nici nu se aducea toata comanda iar piureul era nefiert. Curatenie ...nici nu stiu ce inseamna ,păianjeni peste tot lenjerie cu miros urat.Nu as recomanda .😡😡Am platit pt pat matrimonial si cand am ajuns erau două paturi apropiate .😡😡
Locații recomandate