/Neamt/Hostal

Casa Afetelor

DN15B, Pipirig 617325, România

Casa Afetelor
Hostal
4.5
612 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
63HP+MW Pipirig, România
+40 233 252 066
casaafetelor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Coca Benedek
Coca Benedek2 ani în urmă
Întotdeauna ne-am simțit minunat la Casa Afetelor iar mâncarea e foarte bună!!
Dorica Toma
Dorica Toma2 ani în urmă
Servicii de calitate, personal amabil, curățenie, mâncare foarte bună. Recomand!
FosCiuc
FosCiuc2 ani în urmă
Un loc frumos si plin de caracter. Mancarea e buna, preturi mai mult decat decente. Pizza e specială aici, dar nici ciorba nu e rea deloc. Locul arata retro, totul este confecționat din lemn și păstrează stilul caracteristic locului. Am înțeles că au fost si seri dansante retro și oamenii au fost foarte încântați. Chelnerii sunt primitori și experți în ceea ce fac. Am mâncat aici de nenumărate ori și niciodată nu am avut o problemă referitor la calitatea mâncării sau a serviciilor. Am văzut că are până și camere. O experiență plăcută per total si o recomand tuturor celor care vizitează zona .
Camelia Șoitu
Camelia Șoitu2 ani în urmă
Ultima ciorbă rădăuțeană. Pentru o pulpă dezosată la grătar cu garnitură de cartofi pai și castraveți murați, stau o jumătate de oră și nu e gata. Mi se răspunde că sunt iritată și nici nu sunt prima clientă deși erau ocupate doar trei mese ... De toată jena...
Daniela Vlada
Daniela Vlada2 ani în urmă
Un loc minunat, mancare foarte buna, personal amabil si serviabil, Larisa ospatarita care ne.a servit,o scumpa si.o draguta 😘.Am ramas foarte placut surprinsi de gestul personalului care ne.a servit din partea casei cu cea mai buna tuica cu miere , de bun venit 😘.Frumos loc ! Recomand cu incredere, nu.l ratați daca treceti prin zona! Cu siguranta vom reveni ....
Nelu Cojocaru
Nelu Cojocaru2 ani în urmă
Distractie si voie buna. Pizza foarte mare prețul pe masura dar mai este de lucrat la pregatirea aluatului. In rest totul bine. Recomand.
Adma
Adma2 ani în urmă
Pensiune, casa de nunti, are o terasa frumosa in stil rustic unde se poate lua masa in liniste, dezavantajul e ca e cam langa un drum si se mai aud masinile. Iar cam in fiecare sambata seara e vreo nunta si nu se serveste decat pizza pentru restul clientilor. In rest e curat si bine facut.
Ionut Constantinescu
Ionut Constantinescu2 ani în urmă
Atmosferă plăcută, mâncare corectă, cu gust bun, locația e potrivită și pentru mese în tranzit, dar și pentru o ieșire cu familia sau prietenii!
Locații recomandate