/Neamt/Hostal

Cassandra

Strada 9 Mai 1A, Târgu Neamț 615200, România

Cassandra
Hostal
4.1
106 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6939+QJ Târgu Neamț, România
+40 742 052 707
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Elena Ionescu
Elena Ionescu2 ani în urmă
A fost minunat, curat și frumos, gazda primitoare.
Ionel Vasile
Ionel Vasile2 ani în urmă
Liniște, curățenie gazdă foarte amabilă.
Petrica Balaoiu
Petrica Balaoiu2 ani în urmă
Personal amabil iar locatia e o oaza de relaxare pentru un concediu binemeritat !!!! RECOMAND !!!
Lorand Szekely
Lorand Szekely6 ani în urmă
O locatie curata si o gazda foarte amabila. Am primit caldura suficienta (ni s-au oferit si calorifere electrice pe care sa le folosim daca totusi ne-ar fi fost frig), iar imediat dupa instalarea in camera ni s-a oferit un ceai cald. Chiar daca mobilierul si aspectul interior este putin invechit, totul este curat si primitor. Exista loc pentru parcare in curte, retea wireless si TV. Un singur neajuns ar fi ca tamplaria geamurilor este din lemn, putin cam veche, si se simte cum patrunde frigul in camera. Pretul este unul corect pentru ceea ce ofera si mai poate fi negociat putin la fata locului. Recomand.
Irina Ifrim
Irina Ifrim2 ani în urmă
Sincer nu as recomanda aceasta "pensiune". Pe langa faptul ca totul este "incropit" si "carpit", m-a socat mizeria din baie. Mucegai in cabina de dush, gandaci si muste moarte in dulapul de sub chiuveta, sapun lungit cu apa. Desi a existat in baie un dulapior, care a cazut candva de pe perete, acesta a fost pus langa chiuveta iar gaurile din faianta lasate sa astepte. La fel se intampla si cu agatatoarea pt prosop. Desi a cazut, a fost sprijinita tacticos pe calorifer in speranta ca va veni un turist cu vreo bormasina dornic sa si-o puna singura
Aceeasi mizerie am gasit-o si in camera. Se cunoaste ca cineva face curatenie superficial caci sub paturi nu se matura. Am gasit dopuri de peturi, ambalaje de ciocolata, etc.
Pe principiul ca "merge si asa", personal mi se par exagerate preturile acestei pensiuni..
Florentina Flori
Florentina Flori2 ani în urmă
Cazarea este mediocră. Curățenie se face ,însă la baie mai puțin din ce am aobservat. Mobilierul e vechi, băile arată groaznic . Pe Booking ne-au spus că au restaurant, desi nu au. Lângă cazare e o cârciumă ,unde proprietara ne-a sugerat să mâncăm si să bem ( serios??) . De tot râsul. Prețul prea mare pentru ce oferă. Doamna care ne-a întâmpinat a avut grijă să ne ceară repede banii fără ca să ne prezinte camerele. Singurul aspect pozitiv a fost liniștea.
Burtea Andrei
Burtea Andrei2 ani în urmă
Cazarea buna in raport calitate-pret. Este spatiu mare, 2 foisoare primitoare, gratar, gazda primitoare, loc de parcare asigurat.
Recomand.
Amelia Lacatusu
Amelia Lacatusu2 ani în urmă
Am fost cazați in aceasta pensiune 3 nopți. Gazda ff primitoare și amabilă. Camera a fost curată, frumoasă și primitoare. Recomand cu încredere!
Locații recomandate