/Mures/Hostal

Black Lord

Strada Insulei 35, Târgu Mureș 540337, România

Black Lord
Hostal
3.3
39 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GGVP+W6 Târgu Mureș, România
+40 771 638 593
blacklord.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Oana Sacalerus
Oana Sacalerus2 ani în urmă
Micul dejun este foarte bogat, servit intre 7 si 10. Cand se termina un produs, imediat aduceau in completare. Hotelul dispune sauna si piscina interioara, cat si exterioara. Saltele foarte confortabile. Personalul foarte amabil. As reveni cu drag oricand.
Martin Bugarin
Martin Bugarin2 ani în urmă
Experienta placuta!
Camera spatioasa cu balcon, saltea confortabila, mic dejun variat, personalul amabil, super zona cu piscina .. sezlonguri, coltare de exterior, terasa/restautant cu meniuri variate la preturi decente etc.
Recomand, mai mult decat optim raportul pret calitate la 165lei/noapte, mic dejun inclus si acces gratuit la piscina
Gabriela Strafalogea
Gabriela Strafalogea4 ani în urmă
NU este de 3 stele. Părerea mea, strict personală. Amabilitatea personalului nu suplinește calitatea mobilierului vechi, praful, mirosul neplăcut pe care-l simți când intri. Baia......un mare, MARE minus. Niciun fel de aerisire. Ventilatorul din tavan era doar cu numele. NU recomand. Sunt convinsă că la prețul camerei de aici puteți găsi ceva mai bun. Apropo, am stat 2 nopti. Vara, cald.....si nimeni nu a trecut sa goleasca cosul de gunoi.
Tamasi Iancsi
Tamasi Iancsi4 ani în urmă
Neplăcută !
Camerele cu un aer de vechi,dar in realitate chiar vechi mobilierul, cu miros greude vechi și stătut.Baia, cu mari probleme de igienă și curățenie.Fara aerisire,ventilatorul nu funcționa și stătea să cadă din perete.Cabina de duș mizerabilă.Minerele de la dulapul de haine prinse într-un singur șurub.Televizorul mic,vechi și funcțional cu "purici".Fiind vară am dormit cu geamul rabatat și am avut parte de trei "concerte" ale broaștelor "din dotare".
La banii aceștia sigur sunt hoteluri mai bune.
Viorel Abotezatoaie
Viorel Abotezatoaie4 ani în urmă
Un Hotel deosebit!
Recomand tuturor acest Hotel!
Personal foarte amabil,mancare excelentă,iar pentru animalute este un loc ideal,deoarece ele nu sunt deranjate de personalul Hotelului!
Pisica mea a adorat Hotelul acesta si nu a mai vrut sa plece . :)

Recomand acest Hotel din toata inima!
Nina Nina
Nina Nina2 ani în urmă
Locatia chiar este ok. Asa este, mobilierul este mai vechi, insa ospitalitatea gazdelor inclina balanta inspre bine, iar ce tine de restaurant si mai mult. Chiar daca am ajuns târziu, cei de la terasa foarte primitori. Am putut comanda tot ce am dorit din meniu(nu ca la alte restaurante care dupa ora 20 servesc doar o parte din ce este scris, fara sa te anunte in prealabil). Mâncarea gustoasa,ca si micul dejun de altfel. Bravo!
Alexandra B.
Alexandra B.2 ani în urmă
Personal foarte amabil, te ajută cu orice dacă ai nevoie. Mobila este veche, dar pentru acești bani, merită să stai undeva unde te simți primit. Priveliștea este minunată, spre râul Mureș, dar și spre celălalt curs de apă. Este plin de rândunici, care mai mănâncă seara tânțarii, loc perfect de stat seara pe balcon privind orașul.
Cristina Vogue
Cristina Vogue2 ani în urmă
Cel mai bun hotel in comparatie cu altele de stelele lui
Personal amabil, mancare buna, camere modernizate, piscina, etc.
Locații recomandate