/Mures/Hostal

Country Court

Strada Principală, Curteni 547568, România

Country Court
Hostal
4.4
337 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HHXJ+R3 Curteni, România
+40 722 409 010
countrycourt.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Pana Ciprian
Pana Ciprian2 ani în urmă
Am fost în mai mulți ani la rand,este amenajat foarte frumos, curat, și nu în ultimul rand mâncare bună și personal foarte amabil, iar de curând este montat și un ciubar, sauna și piscina vara!!!
Liniște foarte aproape de oraș, nu ai ce să-ți dorești mai mult!!!
Maxy Max
Maxy Max2 ani în urmă
Curatenie, mancare buna si personal minunat, te simti ca acasa
Silviu Aurel Miron
Silviu Aurel Miron2 ani în urmă
Un loc foarte relaxant cu mâncare f bună și servirea impecabilă👏👏👏
Mugur Lapadatu
Mugur Lapadatu2 ani în urmă
Locatie f frumoasa, care ofera o gradina ingrijita, amenajata cu bun gust. Dispune de un restaurant si un bar, unde poti consuma multiple produse. Meniu variat si mancarea f buna. Materialele folosite la constructie, interior, sunt materiale de calitate, alese cu grija si repet, cu f bun gust, de la piatra si lemnul folosit la podele, materialele din bai care imita piatra si caramida, robinetii, suportul de chiuveta si restul mobilierului, totul fier forjat, modele deosebite, facute pe comanda, termopanele si feroneria de calitate (nu chinezarii), veiozele si plafonierele, superbe, se armonizeaza cu restul, dand un aer de antichizare. Despre gazde si personal : extraordinari e putin spus, superbi, serviabili si saritori la orice. Ne-am simtit extra, ca acasa, nici nu stiu cand a trecut o saptamana, iar la plecare, nu-mi venea sa ma urc in masina si sa plec. Sper sa reusim sa revenim, chiar daca sunt departe de noi, cel mai probabil ca o sa facem si o intalnire de lucru cu firma, avand si sala de conferinta. Nu ezitati sa intrati pe site-ul lor si sa vedeti imagini, dar arata mai bine la fata locului. Felicitari celor de acolo.
Liviu O
Liviu O2 ani în urmă
Un hotel foarte ok. Am fost surprins placut de design dar aici e chestie de gusturi, ce mie imi place e posibil altora sa le displaca. Am stat doar o noapte in tranzit. Camera nu foarte mare dar suficient pt ce am avut nevoie. Baia cu dus destul de spatioasa. Am avut loc in dus pt ca este de tip nou, nu cabina din aceea din comert. Am si mancat la ei si a fost gustos. Nu aveau chiar totul din meniu dar nici nu era foarte multa lume asa ca presupun ca nu-si permit sa stea cu unele mancaruri gatite in speranta ca vine cineva. Veti gasi cu siguranta ceva de mancat. Cred ca restaurantul este folosit mai degraba de cei care se cazeaza aici iar acestia probabil sunt mai degraba in tranzit pt ca nu stiu ce ai putea face la Targu Mures sa-ti petreci cateva zile acolo. Posibil sa fiu doar ignorant. Cu siguranta ar putea fi folosit pt evenimente si probabil ca si este in weekend.
Personalul e foarte prietenos. Preturi bune.
Aha
Aha2 ani în urmă
Cine a amenajat acest local este o mare artista. Rar veti avea ocazia sa fiti cazati intrun local cu mai mult stil. Staff foarte prietenos si serviabil. Costul per camera a fost foarte acceptabil.
Eu sunt acela
Eu sunt acela2 ani în urmă
Mâncarea nu este prea buna. Aer curat,personal foarte amabil. Recomand cu drag
Gorea Cristian
Gorea Cristian2 ani în urmă
Timp de așteptare foarte mare pentru servirea preparatelor (aproape 2 ore pentru ciorbe, inca 3 ore pentru felul principal). Felul 2 gatit necorespunzător: cartofi "prăjiți" cruzi, cartofi țărănești arși, carne partial negatită, alte produse din carne arse. Decalaj foarte mare la servirea produselor (unele persoane au primit felul 2 la 1 oră după ceilalți, deși toată mancarea a fost comandată in acelasi timp)
Locații recomandate