/Mures/Hostal

Pensiunea Ana, Târgu-Mureș

50/K, Strada Gheorghe Marinescu, Târgu Mureș 540139, România

Pensiunea Ana, Târgu-Mureș
Hostal
3.5
182 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HH6J+CQ Târgu Mureș, România
+40 265 214 977
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Oana Codruta Bacean Miloicov
Oana Codruta Bacean Miloicov2 ani în urmă
0 STELE!!! După ce am făcut rezervare apartament, cu o săptămână înainteze a sosi, am dorit sa achitam-nu s-a putut( au spus ca se achita la sosire!), am ajuns seara la orele 21.00, cu doi copii mici și Dnul de la receptie( din staff, administratorul cred) ne-a întâmpinat cam iritat spunandu-ne ca nu are camere🤔. Trist rau! Nici măcar nu si-a cerut scuze!
Il Câpitano _VAP
Il Câpitano _VAP2 ani în urmă
Am avut nevoie pentru 2 nopți
Când am sunat sa fac rezervarea :
- mi-au spus un preț , acolo altul
- plata cu cardul este posibilă , acolo NU
Este curat , prosop & săpun la baie Fără MD
Ușa de la intrare se închide între 22_07
Emil Ciugulitu
Emil Ciugulitu2 ani în urmă
Lenjerie murdară, baie oribilă, cameră infecta. Nu e de cazat acolo. Nu știu de ce are autorizație de funcționare. Pericol de infecție!
Doru Balatchi
Doru Balatchi4 ani în urmă
Am dormit intr_o camera micuta doua personae intru_n pat de o persona cu plapuma de o persona lipit de un calorifer rece si cu perdele de noapte pe care Nu puteai sa le reglezi sa Nu bata lumina de la proiectoarelor deck numai odihna Nu a fost. Pesonalul extrem de amabil. Au avantajul ca sant chiar langa Spital.
Ploscar Mihai Cosmin
Ploscar Mihai Cosmin2 ani în urmă
O locație foarte ok din toate punctele de vedere, curățenie, căldură personal amabil și mâncare excelentă.
Angela Mari
Angela Mari2 ani în urmă
Nu recomand , condițiile sunt sub orice critica . Praful nu este șters de câteva săptămâni! Mizerie și miros de vechi , săpun lipsa hârtie igienica lipsa. Nimic absolut nimic nu este pe măsura nici măcar un prosop in camera . Prețurile lasă de dorit!!!
Sorin Luca
Sorin Luca2 ani în urmă
Servicii excepționale, personal foarte amabil. Recomand cu căldură și să sperăm că primăria tg mures se va tine de cuvânt și ca face o parcare fiabila la spital.
Stefan Furtuna
Stefan Furtuna2 ani în urmă
La aceasta pensiune ne-a fost rezervata o noapte de catre patronul pensiunii Capra Vecinului, care a facut o eroare la rezervarea initiala. NU recomand sub nici o forma aceasta pensiune ! Camerele sunt neingrijite, mobilierul este deteriorat, iar fata de perna era gaurita. La baie capacul de la WC era nefixat, iar perdeaua de la dus fixata necorespunzator. Apa calda venea, dar numai dupa aprox 15-20 min de asteptare. Pentru edificare exista fotografii.
Locații recomandate