/Mures/Hostal

Grand Hotel

Piața Victoriei 28-30, Târgu Mureș 540052, România

Grand Hotel
Hostal
4.1
901 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHR5+M7 Târgu Mureș, România
+40 365 730 003
hotelgrand.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Angel Chiscop
Angel Chiscop2 ani în urmă
Inițial am inchiriat pentru 3 nopti, incepand de Anul nou. Din pacate , cu 30 de minute inainte de intrarea in noul an, eram la receptie, anuland urmatoarele doua nopti. De la ora 22:00 nu a mai functionat apa calda absolut deloc. Ni s-a spus ca se va remedia in jumătate de ora, dar nu a venit nici pana la ora 02:30 dimineața. Personalul tăcut, însă sfidator, de parcă am sta gratis nu pe bani. Frigiderul mirosea a igrasie si per total un hotel care poate sa fi avut 4 stele pe vremea comunismului, pentru ca tot de acolo este rupt si mobilierul, parcare de minimarket si mult dezinteres.
Nu ma pot pronunța in privința mancarii pentru ca nu am mai luat micul dejun, plecand la ora 8 dimineața satul dupa cele întâmplate.
Zona este centrala însa este singurul aspect pozitiv, hotelul meritand maxim 2 stele, si maxim bun pentru tranzit, nicidecum o vacanță.
Miruna Dumitrascu
Miruna Dumitrascu2 ani în urmă
De cand am plecat de la hotel, suntem hartuiti zilnic telefon si prin mesaje, pentru ca am indraznit sa lasam o recenzie in urma sederii de o zi, desi sejurul trebuia sa fie de 4 zile, dupa ce in noaptea de revelion am stat nespalati si nemancati. Ma vad nevoita sa apelez la ajutorul politiei pentru ca asa ceva este inadmisibil.
Cristina Barbu
Cristina Barbu2 ani în urmă
A fost bine.Camera călduroasă cu priveliște super la et.10.O sa mai revenim.Mic dejun acceptabil.
Leader Insolvexpert
Leader Insolvexpert2 ani în urmă
Camera ok, una dintre saltele avea arcurile ieșite și crea disconfort. La micul dejun automatul de cafea era defect. La recepție am fost foarte bine primiți și am primit informațiile necesare!
Ariana I. Ioana
Ariana I. Ioana2 ani în urmă
Nu merită 4 stele:
-scurgerea dușului defectă - apa iese din cabina de duș;
- Wi-Fi slab(la etajele 11 și 9 cel puțin);

Bonus! Recomand sa nu vă lăsați șlapii /alte obiecte de încălțăminte /îmbrăcăminte la vedere pentru ca dispar în mod misterios :)

Micul dejun și locația sunt ok, în rest varză.
Marin dorel
Marin dorel2 ani în urmă
Locatia hotelului este foarte buna, curatenie, personal amabil si mic-dejun bogat, pentru toate gusturile. Calitate/pret e foarte bine!
Dan Dan Prichici
Dan Dan Prichici2 ani în urmă
Lipsa locurilor de parcare este o provocare! Camere curate, baia cam ciudată, dar curat! In schimb, cafeaua nu a fost buna!
Fort adrian
Fort adrian2 ani în urmă
Personal foarte amabil,camerele mari și curate,situat chiar in centrul orașului,mic dejun foarte bun.Recomand
Locații recomandate