/Mures/Hostal

Arena Hotel

Strada Tamás Ernő 1, Târgu Mureș, România

Arena Hotel
Hostal
4.2
429 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHX2+55 Târgu Mureș, România
+40 365 430 988
arenahotel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ilie Steinbach
Ilie Steinbach2 ani în urmă
Personal amabil. Hotelul este ok.
Florin Samoil
Florin Samoil2 ani în urmă
Din punctul meu de vedere cele 4 stele au fost cumparate cu bani multi. Da, ce-i drept, un designer interior s-a ocupat de amenajare, culorile sunt extraordinare, mobila de calitate, paturile superbe. La capitolul curatenie totul este bine in linii mari, pana la praful care nu a mai fost sters de ceva timp (semn ca ultima curatenie efectuata a fost la check-out-ul ultimilor turisti, in cel mai bun caz), si frigiderul pe care inca regret ca l-am deschis. Miroase a mort. Asadar, camerele au in dotare:
- televizor led
- aer conditionat (?)
- uscator de par
- papuci pentru interior
- trusa cosmetice la baie
- kid pentru cusut
- burete polish pantofi
- frigider (bleacs)
Minusuri:
- absenta liftului (chiar daca are doar doua etaje, un troller greu nu se urca singur)
- aerul conditionat- prezent, dar ineficient
- de cand cu pandemia s-au montat dispensere cu dezinfectant in fiecare camera la intrare, insa dezinfectantul este ca un ulei scarbos de care am scapat cu destula apa fierbinte si sapun pe masura

Am mai citit recenzii (nu prea bune) despre micul dejun. Nu le pot aproba pentru ca, sincer, mi-e cam frica sa ma prezint 😂

Per total, trei stele cu indulgenta, si cu rugamintea de a rezolva problemele semnalate pentru a nu va pierde chiar toti clientii.
Concediu placut!
Octavian Tudoroiu
Octavian Tudoroiu2 ani în urmă
Camere spațioase, mobilier de calitate, paturi confortabile, lenjerie curată și de calitate. Locuri de parcare limitate, aer condiționat slab (aproape ineficient), mic dejun sărac și servicii de bucătărie de slabă calitate. Recomand pentru dormit, nu pentru mâncat.
Adi Andriuca
Adi Andriuca2 ani în urmă
Este un hotel de 3 stele chiar daca la intrare are 4, la etaj, mansarda este cam îngustă și joasă, mai ales pentru persoane mai inalte.
Dar micul dejun a fost gustos, astfel ia 4 stele de la mine.
Pastorel Nicolae
Pastorel Nicolae2 ani în urmă
Personal amabil, curat, accesibil, dar probleme cu restaurantul. Mi s-a făcut rău după ce am servit micul dejun la restaurant.
Raluca Boruga
Raluca Boruga2 ani în urmă
Un hotel frumos, camera spatioasa, curata . Ne-am bucurat de liniște și confort. Personalul foarte amabil.
Liviu Melinte
Liviu Melinte2 ani în urmă
Frumos dar cabina de duș f.mica mecanismul vas wc. foarte greu de apăsat pe podea curge condens de la aer conditionat, micul dejun bun
Liviu O
Liviu O2 ani în urmă
Un hotel foarte bun. Camera a fost mare, practic am nimerit intr-o camera care avea si un pat extensibil mare in holul care avea si masa plus doua fotolii si un birou. Avea si televizor si mai era inca unul in dormitor. Baia cu dotari standard. Un dus mai generos ar fi fost bine, sunt destul de masiv si ma cam inghesui in astfel de dusuri. Loc pt el era asa ca poate in viitor :)
Micul dejun de tip continental servit in sistem bufet suedez. Aveai de unde alege ce sa mananci, cel putin asa cred, dar eu nu sunt pretentios.
Personalul foarte amabil, curatenie, eu n-am vazut nimic sa trebuiasca sa intorc privirea.
Restaurantul hotelului nu avea bautura. Au solutie la asta, au adus din hotel cateva doze de bere, cu pret de hotel evident.
Daca mai ajung in zona va fi cu siguranta o optiune. Am mancat niste coaste dar nu m-au dat pe spate, sincer nu recomand. Portia era mare.
Locații recomandate