/Mures/Hostal

Hotel Ciao Bed and Breakfast

Strada Gheorghe Doja 143, Târgu Mureș 540394, România

Hotel Ciao Bed and Breakfast
Hostal
3.9
438 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GGHV+2P Târgu Mureș, România
+40 731 393 939
v.hotel-ciao.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Antonio Ganea
Antonio Ganea2 ani în urmă
Foarte frumos curat este liniste mancarea foarte buna 5 stele va recomand
Agafitei Razvan
Agafitei Razvan4 ani în urmă
Camera neîngrijită, mobilier invechit si defect, miros puternic de tigara , curătenie se putea mai bine, nu merita nici cele 2 stele. Angajații de la recepție nu au schițat nici un gest după ce le-am adus la cunoștință. In schimb micul dejun diversificat si bogat.
Mihai Andrau
Mihai Andrau4 ani în urmă
Nu este restaurant, doar pt micul dejun. Dusul tasneste in toate partile, 15 minute pana vine apa calda, patul confortabil insa mobilierul ar putea gi vandut cu succes dupa restaurare in orice magazin de antichitati. In rest.... curatel. Scump in comparatie cu ce ofera alte hoteluri la sume mai mici.
Eduard Petcu
Eduard Petcu4 ani în urmă
Exterior frumos, receptie la fel si Mic Dejun ok. In rest, camerele slab iluminate, cu modele pe pereti, ceausiste, nu sunt pe gustul meu. Vechi. Fara lift.
+parcare si wifi.
Pentru o delegatie, in care am nevoie de un pat si de somn, e ok. Doar atat.
Tony Tonytony
Tony Tonytony4 ani în urmă
La hotel se ajunge usor, dar nu exista lift, atentie celor care au dificultati la urcat scari sau bagaj greu. Un plus, exista camera pentru bagaje, daca se ajunge prea devreme la hotel. Destul de curat, sa zicem. Patul a fost foarte bun, dar se pare ca nu toate saltelele sunt de aceeasi calitate. Per total, e ok.
Catalin Dogar
Catalin Dogar4 ani în urmă
Ce sa spun, las 3 stele ca atatea are.
Plusuri: personal amabil, mic dejun consistent, camere decente, se poate achita cu vouchere de vacanta.
Minusuri: sunetul dinspre intreprinderea din vecini este enervant, miros de canalizare la baie(poate a fost o situatie izolata, am mai fost la ei si nu era acest miros), televizor din epoca de piatra.
Mihai Mihai
Mihai Mihai4 ani în urmă
Camere mici, baie oarecum curata. Nu are aer conditionat, nu are seif , nu au minibar, nu au lift! De abia daca au hartie igienica. Au parcare proprie, dar nu foarte spatioasa. Personalul nu este primitor ci cel mult indiferent. Paturile sunt ok, dar curatenia in camera lasa de dorit. Pe ansamblu este de evitat. Cel mult două stele.
Lavinia Lavinia
Lavinia Lavinia4 ani în urmă
O experiență frumoasă voi reveni cu siguranță.

Mic dejun fantastic
Camera mare, pat confortabil. Un d za antaj că mobilierul e cam vechi și nu exista lift. Personalul hotelului de excepție și foarte bine pregătit dau +10 !
Locații recomandate