/Hunedoara/Hostal

Hotel Astoria

Strada Revoluției 2, Hunedoara, România

Hotel Astoria
Hostal
4.7
263 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QV2W+WQ Hunedoara, România
+40 728 330 454
hotelastoriahd.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Scarlatescu Gina
Scarlatescu Gina2 ani în urmă
Mic dejun destul de bun , personal plăcut . Cred ca este unul dintre cele mai curate hoteluri din zonă .
Elena Ochiulet
Elena Ochiulet2 ani în urmă
Un hotel foarte frumos amenajat, personal drăguț, curățenie exemplară. Totul este la superlativ.
Mădălina
Mădălina2 ani în urmă
Camere spatioase, frumos mobilate si foarte curate! Personal amabil si prietenos!
Mazilu Alexandru Stefan
Mazilu Alexandru Stefan2 ani în urmă
O experienta extrem de placuta, dupa mai multe cazari foarte slabe din acest concediu. Calitate si bun simt gasesti aici.
Multe produse din partea casei - vedeti pozele, cat si multe facilitati aditionale in camera (cantar, seif, placa de calcat, fier de calcat, ...) cat si pe propietate (biciclete, piscina,...)
Ps. Micul dejun nu a fost prea calitativ, chiar daca ai de unde alege.
Oana Ienciu
Oana Ienciu2 ani în urmă
Buna seara.
Noi am sosit Sambata 4 Septembrie dupa un lung drum din Marea Britanie si tot ce i-am spus fetitei mele pe drum ca sa fie cuminte e ca o sa faca baie in piscina de la hotel si cum o sa se balaceasca in “singura piscina incalzita din oras” , luandu-i tot ce trebuie de acasa inclusiv aripioare.
Surpriza: Piscina cu apa rece ptr ca au intrat in extra sezon tocmai de Sambata!
Si cica e si vina mea , ca nu am intrebat! Adica m-am uitat Vineri pe website si nu scria nimic, dar trebuia sa ma uit si Sambata. M-am uitat si Sambata dupa ce mi-au spus ca e vina mea ca nu am intrebat si tot nu scria nimic!

Dar stau si ma gandesc , care e ideea de a avea “singura piscina incalzita din oras” cum scrie pe website? Ca sa o tina deschisa DOAR cand sunt si celelalte deschise?
Aveti un USP si nu-l folositi, comunicare zero si updatari zero!

Camerele sunt mari si frumoase si mic dejunul este foarte divers si delicios , dar eu ptr piscina am venit si unde sa mai plec cand am bagajele in hol si copiii obositi?
Chiar nu va inteleg , aveti un as in maneca si nu-l folositi!

**raspuns ptr raspunsul de la proprietar:
Si eu trebuia sa citesc in stele ca pompa dumneavostra nu da ramdament la temperaturile din Hunedoara?
Trebuia doar sa consemnati undeva! Website, facebook, oriunde ca ati inchis piscina! Nici azi 08/09/2021 nu ati scris niciunde ca piscina e inchisa!
Diana Adriana Tigu
Diana Adriana Tigu2 ani în urmă
Impecabil! O atmosfera minunata in fiecare zi, locatia este foarte frumoasa si aproape de alte obiective turistice. Hotelul este de nota 10, personalul foarte prietenos si mereu cu zambetul pe buze! Cu siguranta o sa mai venim si o sa il recomandam tuturor!
Vally hoandra
Vally hoandra2 ani în urmă
După un weekend petrecut la acest hotel pot spune ca are ca si:
1. Avantaje: personal foarte ok, piscina cu adevărat încălzită.
2. Dezavantaje: 29 grade în camera ( au aer condiționat mobil care nu face niciun fel de fata temperaturilor exterioare), lipsa unui restaurant la atâtea stele, pat și perne extrem de inconfortabile.
Andrei Brs
Andrei Brs2 ani în urmă
Am stat cazat 3 nopti saptamana trecuta intr-un apartament.
Locul este placut per ansamblu, serviciile generale sunt decente. Serviciile de curatenie bune. Mancarea de la micul dejun este buna insa repetitiva si varietatea nu este foarte mare (daca stai cazat mai multe zile, o sa gasesti zilnic aceleasi produse).
E un dezavantaj faptul ca la piscina accesul este public (poate veni oricine din exterior), nu doar pentru clientii hotelului si din acest motiv devine aglomerata piscina si e cam neplacut - motiv pentru care scad 1 stea.
In camera sistemul de climatizare este unul auxiliar, o sa gasesti un dispozitiv in camera care face racirea si produce zgomot, iar noaptea odihna nu este prea confortabila din cauza sunetului - motiv pentru care mai scad 1 stea.
Dezamagit si de atitudinea unei fete de la receptie (Manuela), care a venit la ora 22-23 sa ne atraga aténtia ca nu avem voie sa consumam bauturi langa piscina intrucat e riscul sa se sparga paharele (paharele fiind de plastic)... mda... fapt pentru care ar merita o stea dar sa trecem cu vederea.
Locații recomandate