/Hunedoara/Hostal

Williams House

Strada 1 Decembrie 1918 4A, Hunedoara 331040, România

Williams House
Hostal
4.9
71 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QW64+PV Hunedoara, România
+40 723 598 170
travelminit.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Stefan Tomita
Stefan Tomita2 ani în urmă
5 stele acordate pe drept!
Curat, personal amabil natural. Recomand fără nicio reținere.
Theo Alex
Theo Alex2 ani în urmă
Totul a fost la superlativ! Nu pot sa spun decat "Wow!". De cand am facut rezervarea și până am plecat de la Williams House totul a fost exceptional: amabilitate nemaiîntâlnita, curățenie impecabilă, iar estetica clădirii este superbă ( si totul a fost amenajat de gazdă😍)!
Camerele sunt aerisite, curate, lenjeria a fost imaculata, camera este dotată cu absolut tot ce ai nevoie pentru ca șederea ta să fie cât mai confortabilă.
Ce vreau sa subliniez este amabilitatea de care am avut parte cât am stat aici: gazda ne-a primit cu zâmbetul pe buze, când a văzut că dorim să ieșim să luăm cina ne-a recomandat un local spectaculos lângă castel, dar și variante in centrul vechi ( care e la doi pasi de locatie), iar dimineața ne-a întâmpinat cu o cafea fierbinte si un crumble cu mere excepțional, deși noi nu am avut micul dejun inclus, dar e un obicei al casei ce m-a suprins plăcut.
Toată estetica locului mă duce cu gândul la vremea petrecută în Londra, este atât de frumos amenajat și e evidentă investiția, atât financiară, dar mai ales sentimentală din partea gazdelor.
Zona este liniștită și aproape de toate punctele de interes din oraș, iar daca aveti nevoie de loc de parcare, gazda are o curte unde poti lăsa mașina.
Recomand din toata inima!
Pe scurt:
- Zona liniștită și aproape de punctele de interest
- Gazda incredibil de amabilă și săritoare
- Camerele și baile foarte curate
- Revenim? Sigur ca da! ❤
Florentina Buglea
Florentina Buglea2 ani în urmă
Am avut un sejur de 6 nopți și pot spune ca totul a fost la superlativ. Camera foarte frumoasă, foarte, foarte curat iar gazdele foarte amabile. Singurul punct slab este poziționarea pensiunii între blocuri ceea ce înseamnă că ce vezi pe geam sau de pe balcon nu e ceea ce ti-ai dori. Dar exista și avantaje pt ca e foarte aproape de centrul orașului. Din partea mea, din toată inima, 5 stele!
Cristina Priu
Cristina Priu2 ani în urmă
Totul la superlativ, nu am cuvinte sa exprim profesionalismul gazdelor. Condiții cu mult peste așteptările noastre, o atenție deosebita la cel mai mic detaliu. Recomand cu tot dragul.
Anca Corina Cador
Anca Corina Cador2 ani în urmă
Totul la superlativ ! Camerele superbe, mâncarea nemaipomenita si gazdele deosebită! Recomand cu toată sinceritatea aceasta pensiune!
Roxana Badarau
Roxana Badarau2 ani în urmă
Gazdele foarte primitoare, camerele deosebite, curate, dotate cu absolut tot ce este necesar (prosoape, papuci de casa, feon, dus gel, sampon...)
Prosoapele excelente la fel si salteaua si pernele.
Cartier linistit si foarte aproape de parcul central si zona pietonala a orasului.
Madalina
Madalina2 ani în urmă
Pozitiv: Totul la superlativ , gazda foarte primitoare , camera de o curățenie impecabila , curățenie care se face in fiecare zi, parcare privată in curtea localului, cafea și o gustare dulce in fiecare dimineața din partea casei etc.. Negativ: Totul a fost perfect!.
Ema R
Ema R2 ani în urmă
O gazdă cum rar am întâlnit. Am fost impresionată de ospitalitate, in prima seară însăși proprietara ne-a oferit șampanie în cameră și ne-a zis că avem cafea, fructe și bomboane, dar și vișinată la dispoziție pentru a ne servi în orice moment al zilei. Condițiile de cazare sunt excelente iar camerele sunt decorate într-un stil vechi, baroc daca nu mă înșel (sau cel puțin o combinație de stiluri vechi). Este o încântare să te afli acolo. Este curățenie iar camera se vizitează zilnic pentru curățenie și înnoirea obiectelor sanitare.

Gazda vă poate informa cu precizie și despre obiectivele turistice nenumărate având la dispoziție și pliante folositoare.

Se poate plăti cash sau card.
Din partea casei, în fiecare dimineață există un mic dejun asigurat care constă în ceva dulce sau croissant, precum și fructe, cafea, ceai.

Un mic minus ar fi patul unei camere în care am stat, foarte vechi dar splendid ca design, care scârțâia. De asemenea, era foarte cald în prima parte a zilei iar aer condiționat nu exista (cu toate astea, se răcorea de la sine spre după-amiază).

Per ansamblu, foarte mulțumită de experiență și gazdă. Iar Țara Hațegului... absolut superbă!
Locații recomandate