/Hunedoara/Hostal

Hotel Heaven

Strada Ion Luca Caragiale 1Bis, Hunedoara, România

Hotel Heaven
Hostal
3
195 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QW36+H6 Hunedoara, România
+40 254 744 877
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ovi B.
Ovi B.5 ani în urmă
Nu recomand. Asa loc nu ar trebui sa existe in turism. Pe scurt experienta mea: sun si rezerv o camera dubla, un domn imi confirma, ajung seara cu familia, ma prezint, platesc, cer cheia, merg in cameră.... surprize...surprize! Camera sub orice critică, becuri lipsă, bucăți de gresie lipsă, pereții gletuiti pe jumate si lăsați așa, baia la fel, mocheta pusă peste usile de la dulap de nu le puteai deschide. Cobor la receptie si il intreb pe domnul de acolo de ce nu mi-a spus inainte că e in renovare, la care el foarte lejer imi spune ca e doar puțin! Bineînțeles am cerut banii înapoi și am plecat în alta locație. Imi pare rau ca mi-am pierdut timpul pe acolo.
Florentina Petcu
Florentina Petcu5 ani în urmă
Totala lipsa de respect fata de clienți si neseriozitate. Am facut rezervare, iar cand ajung la hotel, surpriza! Camera a fost data. Este situat intr-o zona foarte dubioasa. La ora 21 nu era nicio lumina in interior sau exterior. Cu greu mi-am dat seama ca am ajuns la locul potrivit.
Ioan Graur
Ioan Graur5 ani în urmă
Un loc unde pereti cad pe tine, baile miros a egrasie. Paturile sunt de spital deci...mai bine dormi pe jos. Micul dejun este de o calitate inferioara...mai bine iti iei niste parizer de la alimentara si e cu mult mai bun
fata de ce se serveste la prima masa a zilei. Un hotel care merita cu indulgenta o stea.
Inna Issa
Inna Issa5 ani în urmă
Nu are frigider in camera... Nici macar unu pe etaj... Usile de la șifonier nu erau prinse in suruburi si este cam periculos pt cei cu copii mici.
Petrut Constantin
Petrut Constantin5 ani în urmă
Nu nu are 3 stele!Camera miroase a umezeala,mucegai,lenjeriile de pat sunt foarte uzate,baia este foarte veche cu miros de canal si obiecte ruginite.Cand am ajuns ploua foarte tare,in camera intr-un colt se udase tavanul si picura pe unul din paturi!Trebuia sa ramanem o noapte,nu am putut! Am mers la receptie unde,ne-am luat banii si am plecat.Dl.de la receptie nu a intrebat nimic,probabil era constient de nereguli.Urat! Nu recomand!
Georgiana V.
Georgiana V.5 ani în urmă
Pentru prețul pe care îl are nu poți cere mai mult. Este curat și domnii de la recepție foarte amabili. Baia nu este cine știe ce, lipsea ușa de la dus... În schimb pentru 100 de lei noaptea e normal. 🙂
Lore L.
Lore L.5 ani în urmă
Condittii ok, dar camerele sunt foarte mici. Patul incomod si scartia, pretul afisat la receptie era mai mic fata de pretul bookuit online 😑 in rest, a fost curat si linistit.
Daniel Danescu
Daniel Danescu6 ani în urmă
E super, cu cateva exceptii (caldura nu merge continuu, dusul nu are presiune si usile cabinei nu se pot inchide, perna pare umpluta cu cartofi). Per total e ok, are preturi bune, arata bine si e aproape de centru.
Locații recomandate