/Hunedoara/Hostal

Casa Teo

Strada Popa Şapcă 34, Hunedoara 311115, România

Casa Teo
Hostal
4.3
57 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PVXW+4C Hunedoara, România
+40 722 327 188
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Peter Jeffries
Peter Jeffries3 ani în urmă
A trecut mai bine de 1 an de cand am fost la Casa Teo. Ca sa intelegeti... Aici nu esti "cazat". Cuvantul asta suna rece, gol si e departe de adevar. Aici daca vii si te porti civilizat vei gasi 2 oameni care se vor purta aproape parinteste cu tine. Atmosfera aceea calda, de familie care te intampina nu se poate descrie in cuvinte. Nimic fals, fara sa incerce sa iti intre cu forta pe sub piele asa cum mai fac altii. Rafinati si cu mult bun simt. PS: Ne cerem scuze ca l-am "tarat" pe domnul cu noi pe munte dar a fost o companie nemaipomenita si chiar a facut fata. Cu brio! Si cred ca si lui i-a placut compania noastra 😉
Florina Has
Florina Has3 ani în urmă
Foarte frumos! Gazdele sunt minunate, amabile, ospitaliere, dornice să te facă să te simți ca în familie! Camera e foarte frumoasa, ne-au servit cu fructe, apa, cafea, prajituri! Vom reveni cu siguranță.
Ingrid Kulcsar
Ingrid Kulcsar3 ani în urmă
O căsuță drăguță, impecabil de curată, primitoare, în care te simți ca și acasă. Gazdele sunt foarte amabile și mereu deschise în a te îndruma spre obiective turistice frumoase. Cu siguranță mai revenim.
Any mary durbaca
Any mary durbaca3 ani în urmă
Jale, proprietara fără bun simt, jale cazare. Nu știu ce cauta sa închirieze, cecauta pe piața!!!
Elena Liliana Dinu
Elena Liliana Dinu4 ani în urmă
Foarte frumos! Gazdele sunt de nota 20+! Camera e foarte frumoasa, ne-au servit cu fructe, apa, cafea, prajiturele! Ne simtim extraordinar!
România la pas!
România la pas!5 ani în urmă
Super gazde! Mi-a placut mult cum este pensiunea mobilata,cu o baie mare si curata,iar in dimineata plecarii nu ne-au lasat sa plecam pana nu am servit ceai cu biscuiti/cafea (la sosire am gasit in camera o sticla cu apa si struguri din gradina lor)! Cu siguranta vom reveni!
Ulmeanu Florian
Ulmeanu Florian5 ani în urmă
Very good peoples. Oameni buni si primitori. Am primit îndrumări ce sa vizităm în zona. Am fost la castelul Corvinilor, biserica de marmură din Gelari si pe drumul de marmură din Alun.
Catalin C. Samoila
Catalin C. Samoila5 ani în urmă
Locul este foarte liniștit si foarte aproape de Castelul Huniazilor. Totul este extrem de curat, iar gazdele sunt mult mai mult decât ospitaliere.
Locații recomandate