/Hunedoara/Hostal

Vila Gorunul

Strada Carol Davila 1, Hunedoara, România

Vila Gorunul
Hostal
4.6
198 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QW38+5V Hunedoara, România
+40 736 354 953
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Diana Belea
Diana Belea4 ani în urmă
Camera e curata si are tot ce e necesar, insa peretii sunt foarte subtiri, se auzea perfect dusul din camera vecina, probabil la fel de tare ca si cand as fi fost in aceeasi incapere. Exista un caine in vecini, care latra toata noaptea si cum izolatia fonica e aproape inexistenta, nu am dormit aproape deloc. Geamurile sunt din termopan, dar nu izoleaza fonic deloc, probabil este prea mare aerisirea aerului conditionat. Pe acolo intra cel mai probabil si tantarii care m-au muscat toata noaptea. Nu o sa repet aceasta experienta, cu siguranta. Patul e comod si curat. Dar din pacate, pentru mine nu a fost suficient. Zgomotul si tantarii nu m-au lasat sa ma odihnesc.
Valentin Nicolae
Valentin Nicolae4 ani în urmă
Camera curata, calduroasa, mobila moderna; bucatarie utilata; mini bar la dispozitie; parcare supravegheata video.

Din dus se scurgea apa in baie, dar am supravietuit celor doua zile; lipsa detergentului si buretelui de la bucatarie, daca tot sunt vase si tacamuri puse la dispozitie, atunci un burete si detergent ar fi mai mult decat util.
Am fost in Mai 2015.
Cristian Munteanu
Cristian Munteanu4 ani în urmă
Vila detine mai multe camere frumoase , am stat la una din cele de jos si a fost o alegere extraordinara , am avut un pat imens , o mica bucatarioara cat si baia a fost frumoasa , nu departe de magazine si nici de cateva restaurante care puteti sa mancati “cheap” .. Cu siguranta cine are drum pe la Hunedoara cautati aceasta vila si cazati-va .. cu siguranta o sa va placa
Razvan Toader
Razvan Toader4 ani în urmă
Complex nou, foarte curat si amplasat într-o zonă linistită sau asa e in Hunedoara mai liniste cel puțin! Ajungi imediat oriunde de la vila, un minus ar fi cabina de dus care nu are suport de săpun sau șampon si e cam îngustă!
Liliana buzurin
Liliana buzurin4 ani în urmă
Am stat in vila Gorunul Nr 3,timp de trei nopți. Totul a fost excepțional, totul făcut cu suflet și gândit bine ! Totul este de buna calitate,de la manerele dulapurilor din bucătărie,până la saltele,paturi,gresie,faianță, așternuturi,etc. Un mare like de la mine :)
Daniar Bectemir
Daniar Bectemir5 ani în urmă
Cred ca este cea mai deosebita pensiune , totul extrem de curat modern si nou , camera dotata cu absolut tot ce ti trebuie ( bucatarie , masina de spalat etc ) masina am parcat o in curte , personalul deosebit de amabil iar pretul foarte mic . Va multumesc
Banatul Montan
Banatul Montan6 ani în urmă
Am sarbatorit revelionul la aceasta pensiune! Sunt 4 pensiuni in complexul Gorunul, recent construite! Conditiile sunt de 4*, iar personalul foarte amabil. Raportul calitate/pret este excelent. Am fost un grup de tineri, care nu ne-am ridicat ca si comportament la nivelul acestei cazari.
Velea Eugen
Velea Eugen6 ani în urmă
O locație care face mai mult decât arata, camere f mari și primitoare, singurul minus că nu au restaurant nici macar ptr micul dejun, prețul f bun, personal amabil.
Locații recomandate