/Hunedoara/Hostal

Magic Apartments

Strada Gheorghe Barițiu 9, Hunedoara, România

Magic Apartments
Hostal
4.5
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QV3X+PV Hunedoara, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Laura Maria
Laura Maria2 ani în urmă
Nu merita nici măcar o stea, din păcate nu merge opțiunea. Am făcut rezervarea pe Booking la o garsoniera recomandata. Proprietarul a insistat sa ii plătim direct lui și nu prin Booking, bineînțeles ca am plătit online rezervarea din motive de siguranța. Am ajuns la garsoniera și după ce am primit cheia am verificat detaliile minore care trebuiau sa fie in ordine precum: apa calda la baie și prosoapele dacă sunt curate. Apa a fost calaie iar prosoapele murdare și frigiderul avea mucegai înăuntru. Am sunat proprietarul și am făcut reclamație. A fost foarte agresiv și s-a răstit la soțul meu iar după putine minute am fost dați afara. Menționez ca afara au fost 5 grade iar eu am o sarcina vizibila. Nu am trăit o asemenea mizerie niciodată, un om arogant, nesimțit și aici ma opresc. Nu recomand, aveți grija!!!!! Comentariile pozitive sunt probabil un gest frumos din partea prieteniilor proprietarului.
Rusen Florin
Rusen Florin2 ani în urmă
Recomand, super locație!
Claudiu Degenhart
Claudiu Degenhart2 ani în urmă
O locație perfectă pentru familie. Mulțumim mult pentru tot confortul de care am dispus. Cu drag alegem acestă locație când venim în România. Recomand cu incredere această locație.
Madalina Iulia Bajenaru
Madalina Iulia Bajenaru2 ani în urmă
Gazda foarte primitoare si sociabila, Apartamentul 2 unde am fost cazati foarte frumos amenajat si curat! Cu siguranta daca o sa mai trecem prin Hunedoara o sa ne cazam in aceelasi loc.
In apropiere terase cu mancare foarte buna, Castelul este aproape.
Mihai Chelaru
Mihai Chelaru2 ani în urmă
Un loc foarte frumos, liniște, curatenie, doamna de acolo foarte de treaba și amabila, vom reveni cu drag la dânșii! Recomand cu încredere!!!
Corina Truță
Corina Truță2 ani în urmă
Amplasament perfect (discret, liniște, curat, centrul orașului, 0,5 km până la Castel). Gazde calde, ospitaliere. Confort, eleganță, calitate.
Mihaela Musat
Mihaela Musat2 ani în urmă
Mi-a plăcut locația! Gazde primitoare și, întotdeauna, gata să-ți ofere orice ai nevoie! Recomand cu încredere!
Adina Titea
Adina Titea2 ani în urmă
Curat,central,confortabil,liniște, parcare,totul a fost ok.
Multumim!
Locații recomandate