/Hunedoara/Hostal

Hotel Rusca

Bulevardul Dacia 10, Hunedoara 331086, România

Hotel Rusca
Hostal
3.8
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QW55+4J Hunedoara, România
+40 254 717 575
hotelrusca.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Simona Constantinescu
Simona Constantinescu2 ani în urmă
Patul cu piciorul rupt...prosoape rupte...prețul camerei include mic dejun, dar nu există mic dejun..."avarie" bruscă la încălzire...foarte ciudat
Sorin Pirtea
Sorin Pirtea2 ani în urmă
În afară de scurgerea de la baie, parțial înfundată, din cauza căreia apa se scurgea foarte greu după ce făceam duș, nu a existat nicio problemă.
Andrei
Andrei4 ani în urmă
Camerele și baile curate, iar micul dejun este foarte bun. Prânzul și cina nu sunt excepționale(eu am fost cu ONM-ul și am primit meniu fix). Pentru aceste doua mese va recomand sa mergeți în centru, și undeva pe stânga (pe drumul spre palat) este o pizzerie foarte bună. Hotelul este foarte bin amplasat, foarte aproape de centru și de un Kaufland, adică la 6 min de mers pe jos fiecare.
Doina Marilena
Doina Marilena4 ani în urmă
Locatie excelenta, camere curate cu caldura la discretie si decor placut. Restaurant cu meniu vast, preparate savuroase. Mic dejun consistent ! Situat in centru, la 5 min de Castelul Corvinilor si 30 min de Manastirea Prislop. Personal receptie si restaurant foarte amabil !
Daniela Tudorache
Daniela Tudorache4 ani în urmă
Cazare buna, receptionere amabile, pozitia centrala a hotelului, excursiile ok, dar la capitolul bucatarie au fost f. slabi. Mic dejunul invariabil acelasi, iar cinele ca la o cantina proasta. Portii mici si lipsite de gust. Nu poate fi numita masa festiva cea de pe 1 ianuarie doar pentru ca a fost muzica. Bucatari neinspirati sau management defectuos?
Ioana stanciu
Ioana stanciu5 ani în urmă
am petrecut Revelionul aici, o experienta absolut trista! in prima seara ne-au dus la alt restaurant, ca aveau o nunta la hotel, iar cina de a 2a zi dupa Revelion a fost doar din resturi, si foooarte putina! fetele de masa patate si la mic dejun si la cina, farfurii si cani ciobite, un platou de sarmale si unul de resturi de friptura la o masa de 10 persoane, dupa o ora de asteptare pentru primul fel (2 boluri de supa la 10 insi) si inca o ora pentru al doilea! in 3 nopti de cazare singurul dulce a fost o clatita la prima cina, incredibil (feliuta de tort de Revelion am inteles ca s-a servit abia la 5 dimineata, eu am plecat la 4.30)! in schimb, grija celor de la hotel era sa isi puna bina platouri acoperite cu mancare, in timp ce noi nu stiam ce sa alegem ca sa putem manca ceva, totusi! Nu o sa mai revin niciodata aici, mai bine petreceti un sejur decent oriunde peste granita cu aceiasi bani!
Cristina Bulmaga
Cristina Bulmaga2 ani în urmă
Îmi place foarte mult. E superb!
Micensky Ovidiu
Micensky Ovidiu2 ani în urmă
Raport calitate - pret foarte bun
Locații recomandate