/Bistrita nasaud/Hostal

Fisherman's Resort

229B, Colibița 427007, România

Fisherman's Resort
Hostal
3.9
5 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5WG3+C4 Colibița, România
+40 746 511 961
fishermans.eu
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Luiza Iorgu
Luiza Iorgu2 ani în urmă
Am fost in acest hotel in vara anului trecut . Citisem tot felul de recenzii rautacioase pot spune ca cele rele erau mai multe la numar decat cele bune. Am plecat din Tulcea spre aceasta locatie cu inima indoita. Cand am ajuns am avut o mare surpriza. Camera frumoasa, curata . De peisaj ce sa mai spun, ceva de vis. Citisem ca mancarea este proasta, ca personalul se poarta urat cu clientii. Deci, toate aceste recenzii sunt pur si simplu rautacioase. Mancarea foarte buna, diversificata, din abundenta. Prajiturile servite la pranz si cina proaspete si foarte bune. Si cel mai important e faptul ca totul era preparat pe loc, nu se foloseau semipreparate congelate asa cum se folosesc in majoritatea restaurantelor. Personalul cu mult bun simt si foarte dragut. Nu as avea nici un cuvant urat de spus despre aceasta locatie. Noi ne-am simtit foarte bine, am ste 6 zile dar am plecat cu regret de acolo. Daca nu ar fi distanta foarte mare as alege in fiecare an sa merg in aceasta locatie.
Gabriela Victoria
Gabriela Victoria2 ani în urmă
Am fost doar la restaurant, nu am fost cazata aici și nu știu despre cazare. Dar mâncarea servita la restaurant este foarte buna, servirea ireproșabilă și atmosfera foarte buna! Am mai fost în Colibita și nu am fost sa mănânc aici, deoarece am citit recenziile rele, dar am avut o experienta surprinzătoare! Deci recomand! Iar priveliștea de aici este unica!
Stefan miron
Stefan miron2 ani în urmă
Recomand cu toată sinceritatea!
Locația și personalul sunt un totul la superlativ.
Așa că doritorii pot merge cu toată încrederea și aveți grija că porțiile de mâncare sunt prea mari și kilogramele nu fac bine la corason.
Și pentru asta au oamenii ăștia solutii:piscina,baie DACICĂ,SAUNA și ședinței de masaj.
Cristi O
Cristi O2 ani în urmă
Camera nu mi se pare chiar de nivelul stelelor/margaretelor pe care pretinde pensiunea ca le are (pretul fiind de 190 RON/noapte). Mobilier destul de vechi si la baie curatenia cam superficiala.
Persona de la receptie a fost amabila si ospatarii la fel. Mancarea si la cina si la micul dejun a fost foarte buna.
Am dat 2 stele doar pentru conditiile din camera care sigur necesita imbunatatiri.
Geanina Mihalache
Geanina Mihalache2 ani în urmă
Pot recomanda cu incredere acest restaurant si pensiune. Am fost cazati eu si sotul meu, impreuna cu o alta familie.Cazarea a fost ireprosabila, iar servirea din restaurant a fost excelenta, mai ales a ospatarului numit Nicu. Baiatul a fost eficent, amabil si serviabil. Pot spune ca ospatarul a facut sederea si masa mult mai placuta. Va recomand daca doriti calitate si seriozitate!
Rull ze
Rull ze2 ani în urmă
N am vrut sa dau review, dar m a deranjat felul in care i a raspuns persoana de la complex, unui turist, intr un review.
Am rezervat 2 seri la acest complex.

- camera avea un miros ciudat;
- a trebuit sa desfund dusul cu o sarma, deoarece apa curgea doar prin 3 gaurele;
- apa care curgea, mirosea ingrozitor si nu s a incalzit in 25 de minute;
- am fost mutat intr o camera premium de catre persoana de la receptie, care a fost foarte amabila;
- apa mirosea la fel dar am putut sa fac dus in prima seara ;
- in a doua seara, apa nu s a incalzit nici in acea camera, neputand sa fac dus;
- a doua zi, la micul dejun, unul dintre iaurturile pe care le au oferit, era expirat.

Dau 2 stele pentru view, deoarece este super.
Conditiile lasa de dorit, iar acea persoana care a raspuns arogant acelui turist, ar trebui sa si puna o serie de intrebari..oamenii nu vin acolo ca sa doneze bani, ci vor niste conditii minime in secolul 21.
Este singurul loc in care a trebuit sa platesc pretul cazarii, integral, la check in.
Eliza Bucur
Eliza Bucur2 ani în urmă
Mizerie in cameră, praf atât pr mobilier dar si in perdele (îmbibate cu un miros de stătut) in restaurant un miros greoi de vechi /stătut
Priveliștea minunată in rest fugi!!!
Diana Cuciurean
Diana Cuciurean2 ani în urmă
Foarte neserioși. Am făcut rezervarea cu o luna înainte, iar in ziua respectiva m-au sunat ca nu au camera disponibilă, cu motivul ca n-ar fi încălzită.
Locații recomandate