/Bistrita nasaud/Hostal

Luna Home

Bistrița 420005, România

Luna Home
Hostal
3.8
39 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5GCR+75 Livezile, România
+40 746 342 617
lunahome.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Denisa Pantilie
Denisa Pantilie2 ani în urmă
Dezamăgitor... minciuni, 4 camere în loc de 6... 4 băi în loc de 5,5( cum scrie pe site) ... plus ca una din cele 4 camere e in beci... ciubarul nu a mers.

Nu mă asteptam sa mi se spuna ca pereții unei camere sunt 4 cearșafuri. Cameră este denumită de acești proprietari patul cu baldachin. Cameră care nu are niciun acces la baie.

Una dintre camere (cea din beci) dupa ce ca e la demisol nici nu are incalzire. Sunt in jur de 15 grade acolo.

Îmi pare rau ca nu ma pot bucura de minunata cabană pentru că am fost excrocați.

Am stat 2 familii fara niciun acces la baie si ne-am milogit de restul sa ne lase sa mergem noaptea la baie peste ei in camere.

Dezamagitor... nu voi uita niciodată aceasta experiență... mi-ati distrus concediul.
Emanuel Grama
Emanuel Grama2 ani în urmă
Am fost indusi in eroare de pozele de pe site-ul proprietatii (Rent for Confort), unde aparea un dormitor si o baie ce nu ne-a fost pusa la dispozitie, chiar daca pe site am rezervat intreaga proprietate.

Ciubarul electric a functionat la peste 25 de grade timp de 20 de ore din cele 46 in care am fost acolo. In rest, ni s-a spus ca nu au functionat filtrele si temperatura nu a crescut de 20 de grade, facand ciubarul inutilizabil pe majoritatea sejurului.

Am fost totusi multumiti de conditiile de igiena si caldura.
Ciurba catalin
Ciurba catalin2 ani în urmă
Am fost 16 persoane cu copii și bebeluși, a fost fain, mai trebuie câteva chestii rezolvate(ciubărul)+(1 cameră fără căldură) dar în rest super. Mai venim mulțumim.
Dan Vulturu
Dan Vulturu2 ani în urmă
Locatia are un aspect diferit, special e ok daca mergi vara. Eu personal nu am fost multumit de abordarea unor situatii cum ar fi caldura si igiena.
Alina L
Alina L2 ani în urmă
"Unele persoane frustrate vad lucrurile mici. Ați omis sa spuneti măcar un lucru bun. Ceea ce dați aceea veți primi."
Acesta este răspunsul proprietarei la recenzia mea din august. Lucru bun?! A fost o experiență de neuitat. Ar fi bine sa o lăsați asa. Ar fi trebuit sa sun la protecția consumatorului și la DSP pt modul cum asigurati igiena în camere. Mulțumesc
Vasile Brasovanu
Vasile Brasovanu2 ani în urmă
Gazda e foarte primitoare, am rezolvat foarte simplu cu cheia, zonă liniștită, lângă e un restaurant unde se mănâncă ok, destul de aproape de Bistrița. Ce aveam nevoie însă nu am întrebat ar fi fost serviciu de spălătorie și călcat haine, posibil să se poată rezolva cumva pentru cei care cer lucrul acesta. Apartamentul a fost curat, unde am simțit nevoia de ceva mai multă atenție a fost felul în care arăta frigiderul. Recomand cu încredere.
Iulia Hoffmann
Iulia Hoffmann2 ani în urmă
Deoarece nu pot sa va răspund la ceea ce ați răspuns, o voi face aici, stimată doamna:
1.in sâmbăta în care noi ne am cazat la dvs nu a fost nici urma de vreme rea dar mai de furtuna. Asta știu de la tatăl dvs! Răspunsul tdv a fost de toată jena"of e simplu". Da, este simplu atunci când totul e funcțional. Nu și in cazul dvs. TV acela are o grămadă de ani și nu merge, punct.
2.da,aveti dreptate, lumea se cazează singura dar în locații decente unde ai instrucțiuni clare unde găsești cheia,etc..
3.Stiti bine ca noi cautam cheia de la ușa principala care dădea către Living ul unde dormea o persoana din familia mea nu voiam sa închidem tot de capul nostru.
4.Vad ca nu acceptați criticile sau realitatea dacă nu e pe placul dvs,deși asta e situația.
5. Eu nu am de ce sa șterg aceasta postare. E experienta noastră reala. Nu cred ca "râde lumea" și dacă o face e pentru ca va ofticați ca asa stau lucrurile, sincer 😂😂
Alexandru pintrijel
Alexandru pintrijel2 ani în urmă
De evitat!!!!!!
Am făcut rezervare la un apartament supranumit "Jungla", ajung la cazare și n am reușit sa dau de recepție, sun sa zic ca vreau sa fac check in ul și mi se zice ca toate camerele sunt ocupate și ca nu mai are niciun loc liber.
Țin sa precizez ca eram împreună cu soția și copilul de 2 ani și jumătate.
Locații recomandate