/Bistrita nasaud/Hostal

Pensiunea Sonia

DN17C, Telciu 427355, România

Pensiunea Sonia
Hostal
3.7
65 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F97M+6J Telciu, România
+40 754 248 111
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Aura Dobre
Aura Dobre2 ani în urmă
Peisaj deosebit. Gazdele primitoare. Adresa nu este cea care apare pe google maps.
Codru
Codru4 ani în urmă
Negativ: Animalele de companie ale proprietarilor sunt prezente peste tot( bucătărie, restaurant, etc). Personalul este mai mult absent. In mobilier nu se sterge praful iar tacamurile de la micul dejun au arătat groaznic..
Alexandru Razvan
Alexandru Razvan4 ani în urmă
Jalnice serviciile... cred că mai mult de 4 clase nu avea ospătărița , de bon fiscal nu avem ce vorbii... o foicică scrisă de mana , prețuri diferite de cele din meniu si fac produse care nu sunt in meniu la care-ți zice 10 prețuri diferite in funcție de om.
Smd Sebi
Smd Sebi4 ani în urmă
Locație ok,piscină mare. A fost bine pentru o cazare..pe ultima sută de metri. Camerele ar trebui aerisite mai des,cel puțin în clădirea secundara. Un minus a fost apa din piscină,putin cam rece pentru copii. In rest...as reveni daca s-ar mai "misca" putin la condițiile din camere.
Andrada Muresan
Andrada Muresan4 ani în urmă
De fiecare dată când mergem ne simțim bine. Proprietarii sunt amabili și ne pun la dispoziție, întotdeauna, orice avem nevoie.
Copiiilor le place că este piscina să se bălăcească și că au mult loc sa alerge și să se joace în voie.
Peisajul este superb.
Vadim mocanu
Vadim mocanu4 ani în urmă
Personal politicos. Servire onorabila. Zona de vis pentru cine iubește natura. Cazare... Pentru cei fără pretenții.
Cristi Vatamanu
Cristi Vatamanu5 ani în urmă
Un loc minunat!!! Merită o relaxare în aceasta locație. Eu o aleg cu cea mai mare plăcere de câțiva ani, atât când vin cu grupuri, cât și când vin în familie. Am recomandat-o și altora și nu au fost dezamăgiți. Încercați, iar dacă nu va place dezagreati acest mesaj. Sunt sigur ca nu va fi cazul!
Victor
Victor2 ani în urmă
Pozitiv: Micul dejun foarte consistent si gazdele amabile.. Negativ: Locatie urata langa un depozit de cauciucuri pe un drum national. Pensiunea arata semi-parasita. Foarte veche, ponosita, design/mobilier/prosoape anii '90.
Locații recomandate