/Bistrita nasaud/Hostal

Laleaua Pestrita

Orheiu Bistriței 427038, România

Laleaua Pestrita
Hostal
4.8
121 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3HHQ+VR Orheiu Bistriței, România
+40 744 909 398
pensiunea-laleaua-pestrita.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Doina Pop
Doina Pop2 ani în urmă
Venim aici când dorim să fugim de forfota orașului.
Pădure ,păsări,flori , umbră,soare...totul la superlativ.
Doar drumul ce leagă șoseaua principală de rezervație lasă de dorit deocamdată.
Daniela Lastofka
Daniela Lastofka2 ani în urmă
Un loc minunat!
Categoric uiți de stresul cotidian, daca vii să stai câteva zile! Gazde primitoare și calde, baia in ciubăr și sauna de afară sunt nemaipomenite după plimbarile făcute în zona, peisaj de neuitat și muuulta relaxare! Cu siguranță vom reveni!
Tibi Stan
Tibi Stan2 ani în urmă
Foarte frumos,și locația și peisajul.
Daniel L
Daniel L2 ani în urmă
Superba locatie. Bucatarie full utilata.
Eduard David
Eduard David2 ani în urmă
O primire calduroasa, cum se cuvine din partea domnului Claudiu, cu palinca, afinata si o gustare pe cinste. Locatia este superba, camerele sunt curate si spatioase. O curte imensa, plina de verdeata, locuri de joaca pentru copii, loc pentru foc de tabara, ciubar, sauna, teren de fotbal si loc de pictura pentru copii. Din punctul nostru de vedere (2 cupluri) am avut tot ce ne-am dorit. Gazdele sunt extrem de primitoare si foarte atente la nevoile clientilor, fie ele legate de cazare, mancare sau ospitalitate. Am avut o mica problema cu masina, nefiind din zona am cerut ajutorul, iar domnul Claudiu a mers imediat cu noi la un service din zona. Multumim domnului Claudiu si sotiei! Recomand cu drag!
Andrei Dragos
Andrei Dragos2 ani în urmă
Din pacate, am stat doar o seara, avand in vedere ca ne-am plimbat prin tara, dar daca revin in zona, stiu sigur unde voi sta. Cei de la pensiunea au fost foarte amabili, ospitalieri, chiar ne-au ajutat cu o problema care a aparut la masina, care ne-a impiedicat sa ajungem la ora la care discutaseram cu proprietarul, domnul Claudiu. Cu toate acestea, dumnealui ne-a asteptat cu un pahar de palinca si afinata, ba chiar ne-a invitat la masa, avand in vedere ca era acolo cu niste prieteni si doar ce facusera carne la gratar. Legat de pensiune, aceasta este retrasa, perfecta pentru o escapada din orasul aglomerat, ai unde sa-ti incarci bateriile, sa te bucuri de liniste, avand in vedere ca esti in mijlocul campului, fara nimic in jur, iar camerele sunt destul de mari. Totodata, pozele pe care le veti gasi pe siteurile de unde pot fi rezervate camere nu redau frumusetea locului si pensiunii, din pacate, astfel incat veti fi placut surprinsi cand ajungeti aici.
Radu mihalca
Radu mihalca3 ani în urmă
LOCAȚIA ÎN SINE ESTE ÎNTR-O PĂDURE.ESTE PE ȘESUL JELNEI.TOTUȘI MARCAJELE SPRE LOCAȚIE LASĂ MULT DE DORIT, SUNT APROAPE INEXISTE.IERI (04.04.2021) CRED CĂ AU FOST CIRCA DOUĂ SUTE DE MAȘINI!NU ȘTIU CÂTE AU MAI FOST ȘI ÎN ALTE ZILE SAU CÂTE VOR MAI FI,DAR EXISTĂ UN TOTAL DEZINTERES DIN PARTEA AUTORITĂȚILOR LOCALE VIS-A-VIS DE ACEST OBIECTIV TURISTIC!DE LA ASFALTUL DJ. ȘI PÂNĂ LA LOCUL CU PRICINA, ESTE O DISTANȚĂ DE CIRCA TREI-PATRU SUTE DE METRI PE CARE ÎI FACI... AȚI GHICIT,ÎN CIRCA CINCI-ZECE MINUTE!!!...ȘI NU MAI ÎNDRĂZNESC SĂ VORBESC DESPRE DRUM...DRUMUL OASELOR! TOCMAI PLOUASE CU O ZI ÎNAINTE.ERA TOT O GROAPĂ Ș-UN GROPOI,UNDE MAI PUI CĂ ERA O MOCIRLĂ...CA LA PORCI!!! BINEÎNȚELES CĂ AJUNGI ACOLO ȘI CE SĂ VEZI,SURPRIZĂ!PARCAREA SE FACE LA MARGINEA PĂDURII, MARGINE RUPTĂ TOATĂ DE ROȚILE MAȘINILOR! NU EXISTĂ NICIO MASĂ,NICIO AMENAJARE CÂT DE MICĂ PENTRU DORITORII DE DRUMEȚII,NIMIC!...CARE TOTUȘI SUNTEM MULȚI!!! OARE TREBUIE SĂ ÎNVĂȚĂM NOI PRIMĂRIA SĂ FACĂ BANI?HELOW.... PRIMĂRIA!PUTE A BANI ÎN LOCUL ĂLA! PUNEȚI UN TARIF DE 5-10 LEI PENTRU FIECARE AUTO, ȘI VEDEȚI CUM FACEȚI NIȘTE LOVELE PENTRU PRIMĂRIE,DAR MAI ÎNTÂI FACEȚI DRUM ȘI PARCARE AMENAJATĂ! ȘI SĂ NU UIT, FIIND UN OBIECTIV TURISTIC PE CARE VI L-A DAT DUMNEZEU - ȘI PENTRU CARE NU AȚI MUNCIT DELOC - MĂCAR SEMNALIZAȚI-L DIN TIMP CUM SE CUVINE PRIN PANOURI VIZIBILE.CULMEA,PENSIUNEA "LALEAUA PESTRIȚĂ" ESTE SEMNALIZATĂ, DAR ARIA PROTEJATĂ A LALELEI PESTRIȚE,NU! PĂI PENTRU CE MERGEM ACOLO,SĂ VEDEM O PENSIUNE SAU SĂ VEDEM "MINUNEA" LOCULUI: LALEAUA,PĂDUREA...CELE PATRU STELE LE-AM DAT LALELELOR ȘI NU INDOLENȚEI CU CARE ESTE ADMINISTRATĂ LOCAȚIA.
Mitoseriu Oana
Mitoseriu Oana3 ani în urmă
Minunat!
Gazdele foarte amabile, peisajul superb.
Curățenie și mâncare foarte bună!
Recomand din suflet!
Locații recomandate