/Bistrita nasaud/Hostal

Cabana Viking

Strada Principală 218, Colibița 427007, România

Cabana Viking
Hostal
4.5
66 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5WH5+49 Colibița, România
+40 748 505 065
booking.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Gica Boca
Gica Boca2 ani în urmă
Un loc superb și minunat, recomand cu mult drag!
Razvan Albes
Razvan Albes2 ani în urmă
O cabana foarte murdara intr-o zona frumoasa.
Gazda de la fata locului nu trebuie sa lucreze intr-un domeniu in care sa aiba contact cu oameni, cu atat mai putin in turism.
Viorel Mutu
Viorel Mutu2 ani în urmă
Ne cerem scuze pentru prima steluță sa atins din greșeală!!
Paul
Paul2 ani în urmă
Locația perfecta pentru un sejur de vis, iar cabana foarte primitoare și bine îngrijită! Toată familia am avut parte de o experienta unica alături de Viking! Recomand cu toată încrederea! 💯🔝🔝
DavidB055
DavidB0552 ani în urmă
O experiență foarte plăcută, am ajuns foarte ușor cu mașina, priveliște la lac iar cazarea a fost 10/10 recomand cu o deosebită încredere.
ORBAN ROXANA
ORBAN ROXANA3 ani în urmă
Doamna de la cabana a dat camera noastră achitata prin booking(camera dubla cu vedere la lac) altor turisti care faceau parte dintr-un grup mai mare(probabil i-a iesit mai bine la afacere), asa ca a trebuit sa plecam cu copiii(3,respectiv 1an), nefiind multumiti de alternativa propusa de dansa. Intr-un final ne-a dat banii înapoi. Aveți grija sa nu pățiți la fel😔
Laurentiu Bogdan Novacescu
Laurentiu Bogdan Novacescu6 ani în urmă
În loc de bun venit . . . după 6 zile de delegaţie la Vatra Dornei, județul Suceava am luat hotărârea de a ne abate din drumul spre Timișoara la Colibiţa. Din cele 6 zile la Vatra Dornei, am utilizat biciclete timp de 3 zile. Evident închiriate. Biciclete impecabile. Insist asupra cuvântului "impecabil". Sosind la Colibiţa am întrebat unde putem închiria și aici biciclete. Am ajuns la Pensiunea Viking. După comunicarea tarifului de 50 lei pe zi, doamna care mă însoţea i-a făcut cunoscut gazdei că la Vatra Dornei am închiriat cu un tarif mai mic. Replica . . . în loc de bun venit a fost: Întoarceţi-vă la Vatra Dornei să închiriaţi biciclete. Colac peste pupăză gazda avea intenția de a-mi reţine actul de identitate. Nu mai vorbesc că nu primești bon fiscal. Dar asta este o altă poveste care trebuie povestită altora. Sugerez gazdei să facă o vizită în Bucovina și să ia câteva notiţe privind întâmpinarea gazdelor.
Carmen Patirlageanu
Carmen Patirlageanu2 ani în urmă
O locatie excelenta cu vedere spre lac, cabana lucea de curatenie si arata chiar mai bine in realitate decat in poze, ceea ce este foarte rar, o gazda foarte primitoare si spirituala. Recomand cu drag!
Locații recomandate