/Bihor/Hostal

Pensiunea Silver

Sâmbăta, nr.269, DN 76 -Deva, Jud., Oradea, România

Pensiunea Silver
Hostal
4.3
199 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q6Q3+FC Sîmbăta, România
+40 761 101 716
pensiunesilver.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Angela Lucaciu
Angela Lucaciu2 ani în urmă
Mâncare deosebit de bună, și porțiile sunt mari cu prețuri mici
Daniel velea
Daniel velea2 ani în urmă
Am comandat ciolan cu fasole și l-au adus înghețat....
Cristian Barna
Cristian Barna2 ani în urmă
Experiența a întrecut așteptările. Personalul este foarte amabil cu clienții, promptitudine în rezolvarea oricăror probleme apărute, Nu am avut nicio nemulțumire vis-a-vis de serviciile oferite. Ne-am simțit minunat.
Romania Review
Romania Review4 ani în urmă
Locatie moderna si curata, perfecta pentru a-ti reancarca bateriile. Au diverse zone de relaxare, inclusiv piscina. Personal amabil si primitor. Faptul ca nu servesc bauturi alcoolice este un avantaj, ai parte de liniste si te poti odihni bine.
Lore M.
Lore M.4 ani în urmă
Priveliste minunata dar are unele lipsuri pensiunea: aerul conditionat nu facea racoare, la baie anumite stricaciuni, mic dejun limitat si fara facilitati.
Florin Butuşină
Florin Butuşină5 ani în urmă
Mâncare foarte gustoasă, multe feluri din care le poți alege, servire promptă, personalul amabil. Nu se servesc băuturi alcoolice. Specialitățile bucătarului sunt deosebite, inclusiv prăjitura casei.
Local liniștit, nota 10!
Bordas Bogdan
Bordas Bogdan5 ani în urmă
Mancare cu hartie!
Ajungi in restaurant si esti intampinat: "hai, ceva repede daca vreti ca am clienti bla bla". Comanzi o bere, ei nu servesc bauturi alcoolice deloc; asta e, nu e problema. Dupa limonada am asteptat aprox 20 minute!
Comanzi mancare, vin mititeii gata prajiti cu hartie cu tot (cum se vede in poza). 😨🤢
Sa fi patit aceste chestii din cauza ca am indraznit sa comand o bere si si-au dat seama ca nu sunt acceasi confesiune religioasa cu ei (neoprotestant)? ⛪️ Mentionez ca noi am vorbit foarte frumos si politicos cu personalul, dar viceversa nu! Urat, oricum!
Maria Lostun
Maria Lostun2 ani în urmă
Pensiunea Silver?..."Un colt de Rai"...un loc unde te poti relaxa si poti sa iti incarci bateriile intr-o oaza de verdeata, unde ai parte de confort si rasfat din partea personalului extrem de amabil, un loc unde te simti mai aproape de cer, un loc unde m-am simtit foarte bine si unde voi reveni cu drag de cate ori voi simti nevoia de a evada din cotidian. Recomand tuturor celor care iubesc natura, linistea si totodata confortul.
Locații recomandate