/Bihor/Hostal

Hotel Continental Forum Oradea

Aleea Ștrandului nr. 1, Oradea 410051, România

Hotel Continental Forum Oradea
Hostal
3.9
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W4R+7P Oradea, România
+40 372 598 800
continental-forum-oradea.continentalhotels.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ramona Lily
Ramona Lily2 ani în urmă
Locație excelentă! Recepția, holurile, barul, sala de mese, curate, foarte frumos decorate pentru finalul anului. Lifturile au funcționat foarte bine. Camera spațioasă, curata, patul confortabil, căldură bună, curățenie exemplară. Am beneficiat de toate cele necesare în cameră (balcon,halat, papuci de cameră, duș gel, șampon, loțiune de corp etc), minibarul bine aprovizionat (desi nu ne-a fost necesar nimic suplimentar). Piscina exterioara cu apă geotermala caldă.
Micul dejun foarte diversificat, bogat, pe gustul tuturor. Cafea bună! Cinele și programul din noaptea de revelion bine organizate, muzică cu dj diversificată, atmosfera de nota 10. Personalul calificat care a servit cinele, deosebit de politicos, de un înalt profesionalism, cu o atenție sporită, spirit organizatoric, au rezolvat în cel mai scurt timp posibil orice doleanță care le-a fost solicitată; serviciu ireproșabil.
Pe această cale, doresc să le mulțumesc tuturor și să le urez mult succes în noul an. Mulțumesc, dna profesoara de la școala de alimentație publica, mulțumesc fratelui dânsei (Daniel) și colegului acestuia!
Calin curea
Calin curea2 ani în urmă
Recepție: personalul a fost primitor,dornic sa ne ajute.
Serviciul Comanda : personalul a răspuns imediat solicitării noastre. In maxim 5 min.a adus comand: 2 sticle de Pepsi cu gheata, lămâie și pahare
Camera: spațioasă, foarte cald in interior. Mobilierul lasă de dorit (cam vechi). Baia curata. Prosoape curate. In baie aceleași obiecte sanitare cam vechi însă utilizabile.
Parcarea hotelului: parcare auto cu bani. Aiurea e sistemul de taxare a parcării.
Sala de mese: mâncare medie spre buna. Ciorba cam aiurea,in schimb cartofii piure cu ceafa de porc și murături a fost excelenta. Carnea a fost bine preparată iar piureul de cartofi a fost făcut exemplar. Curățenie . Același mobilier vechi dar utilizabil.
Internet: free. Utilizabil fără pretenții deosebite de viteza .
Catalin78ms
Catalin78ms2 ani în urmă
Am fost cazat de 2 ori (Octombrie-1noapte) și (Revelion 2022 -3nopti) am acordat 2 stele pentru:
PRO: - Piscina cu Apa Geotermală,
-Restaurant/Sala Mic Dejun
-Personal/Ospătari Super Amabili
CONTRA: - Parcare ContraCost care nu este specificat pe Booking!
- Atitudinea Personalul de la Recepție!
- Lipsa unei antifonari între camere, la baie ar necesita ceva revizii tehnice.
- Sala de evenimente “Belvedere” (et.8) ar necesita ceva investiții și faptul că ar fi necesar 2 toalete Bărbați si 2 Femei.
Clubul Oamenilor Singuri
Clubul Oamenilor Singuri2 ani în urmă
Locația hotelului pe malul Crisului, aproape de principalele obiective turistice, piscină cu apa geotermala, curățenia din camere, amabilitatea doamnelor de la curatenie, precum și a întregului personal. Cina de Revelion a fost delicioasa, (am mâncat cel mai bun peste). A fost un eveniment organizat la căre am avut susținerea întregului personal, șef restaurant, sef recepție, inclusiv a conducerii. Implicarea directa a Domnului director Pop fost o surpriza foarte plăcută, nu a existat nu se poate, la toate problemele au fost găsite soluții. Cu siguranță
vom mai organiza aici alte evenimente. Mulțumesc tuturor angajaților hotelului. La mulți ani!
Laurentiu Pop
Laurentiu Pop2 ani în urmă
- curățenia in ceea ce priveste balconul, ingrozitoare, praf peste tot, mucuri de tigara
- baia necesită o renovare generală
- antifonarea camerei foarte slabă
- 60 lei parcarea deși am stat cu masina pe trotuar in fata hotelului
- apa in piscina extraordinar de murdară
- hotelul se incadreaza la maxim 2 stele , nici decum 4
Corina costandache
Corina costandache2 ani în urmă
Hotel vechi, se încearcă prin mobilier și servicii sa se îmbunătățească imaginea. Mic dejun diversificat. Personal înțelegător, dar fără a putea gestiona problemele ivite. La solicitarea unei intervenții(deasupra camerei noastre stătea o familie cu un copil, iar acesta a țopăit efectiv depasind orele 22, iar dimineața a inceput înainte de 7), personalul s-a mulțumit cu atenționare ptr păstrarea liniștii- care a durat fix 5 minute, ne băgând în seama solicitarea noastră de a schimba camera. Am plecat mai obosiți decât am venit, în condițiile în care veneam de la un drum F lung cu mașina și a 2 a zi îl continuam. De precizat ca era sâmbăta spre duminica, când se aștepta să dormim pana mai târziu după sugestia recepției când am întrebat la ce ora e micul dejun. Nu revenim cu siguranță!
Andreea Diaconu
Andreea Diaconu2 ani în urmă
Hotel de 4 stele doar cu numele.. rezervare pentru 2 persoane,2 zile cu mic dejun și parcare (care nu este inclusă și se achită) in jur de 600 de Ron...iar de acești bani primești: păianjeni,tapet rupt pe pereți,tavan crăpat,miros de putrezeala in cameră,oglinda la baie deteriorată,ușa de la baie pe interior stricată (îi sare vopseaua) prosoapele pătate iar mic dejunul aproape decent,câteva sortimente de mancare aproape bune... noroc că locația este in apropierea zonei centrale...in ret... Nu recomand .........😕😕😕😕😕
Aurelian-marius marginean
Aurelian-marius marginean2 ani în urmă
Servicii de calitate , preturi acesibile , mancarea foarte buna , cazarea excelenta , personalul agreabil si nesacaitor (receptie, restaurant, piscina)pat, tv, baie super , piscina exact ce trebuie , fara 'figuri' , un aer putin retro dar mie si familiei mele exact acest lucru ne-a placut
Locații recomandate