/Bihor/Hostal

Silver Hotel

Strada Louis Pasteur 102, Oradea 410154, România

Silver Hotel
Hostal
4.2
756 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3X86+C4 Oradea, România
+40 741 745 837
silverhotel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Marian Cuzdrioreanu
Marian Cuzdrioreanu2 ani în urmă
NU Recomand!!!
Mi-a lăsat un gust amar.
ZERO STELE!!!
Personal indiferent, arogant.
Lipsiți total de ospitalitate.
Mic dejun vai mama lui.
Restaurant de proasta calitate.
Camere neancalzite.
Restaurant neancalzit.
Chelneri mai mult decât amatori.
CEL MAI PROST HOTEL ÎN CARE AM STAT!
Andreea Oana
Andreea Oana2 ani în urmă
Aveam facuta rezervarea de cateva zile cand am ajuns acolo nu au gasit-o. Vad ca s-au mai plans si altii de acest aspect.
Hotelul e de 2 stele cu indulgenta.
Mic dejun dezastruos, de 10 ani merg in hoteluri dar asa ceva nu am vazut niciunde. Sa nu ai tu o omleta sau un ou la mic dejun. Dezastru total, nu recomand nimanui sa mearga aici la pretul de 270 lei / camera dubla, hotel e de maxim 130-150 lei.
Septimiu Motoasca
Septimiu Motoasca2 ani în urmă
Receptionerul are o voce care zgarie pe creier. A cerut plata inainte de a vedea camerele. Ne-au dat camere pe acelasi palier dar nu alaturate asa cum am cerut pe rezervarea pe booking. Are piscina dar trebuie sa luati prosop de la ei asa ca mai pot aparea cheltuieli in plus. Camerele destul de ok ca si curatenie dar la baie se pare ca au existat niste reparatii nereusite.
Tunde Vincze
Tunde Vincze2 ani în urmă
Nu recomand.. Foarte neseriosi. Am sunat pentru o rezervare, neau scris pe lista, dar seara pe cand am ajuns la hotel sa ne cazam, rezervarea nu éra trecuta pe nicaieri... Am ramas fára camera, seara, cu copii, puteam sa cautam o alta locatie ca sa ne cazam..
Ady Adrian
Ady Adrian2 ani în urmă
Locație OK, curățenie, personal amabil. Un ușor iz de învechit... ceva ciobituri la cada, rosturi ușor înnegrite la faianța de la baie... Restaurantul și mâncarea OK.
Georgeta Ecaterina Pocora
Georgeta Ecaterina Pocora2 ani în urmă
Cu toate ca știam sigur că sunt camere libere, nu am fost cazați,.... Nu răspunde nimeni la telefon, domnișoara de la recepție era la piscina 🤨😉.... În rest la prima vedere părea totul curat
Flaviu Gliga
Flaviu Gliga2 ani în urmă
Este o locatie superba cu acces la parcare, piscina, bar cu terasa. Mâncarea este excelenta, camerele sunt curate, spațioase si bine aerisite. Micul dejun foarte bogat și pe gustul fiecaruia. Personalul este foarte amabil și primitor.
Recomand cu încredere.
Pisoias Adinutza
Pisoias Adinutza2 ani în urmă
A fost ok.nici luxu de pe lume dar nici oribil..la curatenie stau cam prost .cine face curat vede doar de suprafata.am fost nevoita sa mut patu ca sa nu cada bebele si ce am gasit pe dedesupt e de neimaginat...pacat de potentialul care ar putea sa il aibe...cineva zicea in alte recenzi ca miroase DA.e adevarat.dragi administratori ai acestui hotel daca cititi schimbativa covoru cu gresie sau parchet e mai usor de intretinut mai ales ca acceptati caini.dupa pandemie se asteapta omu sa gaseasca locul curat si dezinfectat la voi cam nu prea ..sta prafu de 3 degete pe la colturi..la piscina pt 4 stele aranjati sezloangele sa nu mai fie rupte si patate.
Locații recomandate