/Bihor/Hostal

Pensiunea Premier

Ștei 415600, România

Pensiunea Premier
Hostal
4.6
337 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GFW4+2C Ștei, România
+40 359 180 050
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–22
Marți: 9–22
Mirecuri: 9–22
Joi: 9–22
Vineri: 9–22
Sâmbătă: 9–22
Duminică: 9–22
Scrie o recenzie
Andrei Mihuța
Andrei Mihuța2 ani în urmă
Cel mai bun burger de pui din toată zona Beiușului! Dacă nu l-ați încercat nu știți ce pierdeți ! Recomand cu toată plăcerea, gazdele foarte primitoare. Nota 10!
Florin
Florin2 ani în urmă
mancare buna si pret bun
angajat super pt un baiat cu tricou batman ;)
Daniel Gontariu
Daniel Gontariu2 ani în urmă
Un weekend relaxant cu o cazare minunată și un restaurant elegant cu mâncare excelenta și diversificată.....totul la superlativ.. .și bineînțeles Un personal super drăguț și respectuos cu musafirii. Recomand cu mare încredere
Andreia Balan
Andreia Balan2 ani în urmă
Nici nu știu de unde sa încep cu laudele!!! Nu sunt de prin zona dar am avut un eveniment aici in data de 22.08. 2021. De la primire, servire, abordare, comunicare, servicii, mâncare, atmosfera, organizare și pana la tot ce am uitat sa pomenesc nu am decât cuvinte la superlativ!!! Recomand cu toată caldura și din toată inima! Sunteți cei mai faini!!! Felicitări!!! PS: Mâncarea….nu se poate mai buna de atat!!! Mulțumim pentru tot!!!
Daniela Petcu
Daniela Petcu2 ani în urmă
Foarte frumos, curățenie,se vede că este totul nou.... camerele amenajate simplu cu gust😉😉😉😉 , restaurant, terasă ,,mâncare bună, cafeaua la fel și doamnele foarte delicate, zâmbitoare!!!! Merită să treceți prin orașul Ștei!!!!!
George
George2 ani în urmă
Cazarea a fost ok cand am fost la o nunta.Cu parere de rau dau doar 4 stele,pentru ca fata de acum 2ani,consider un regres in calitate,datorita ca am gustat 1 pizza...Imi pare rau...
Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu2 ani în urmă
Recomand cu căldură pensiunea.Locatie buna!Parcare mare și sigură.
Camere mari,confortabile,cochete si curate.Mancare gustoasa și proaspătă.Gazde amabile și primitoarea!Personal amabil și dispus să te ajute!Raport calitate/preț foarte bun!
Ion Dumitrescu
Ion Dumitrescu2 ani în urmă
Foarte frumos,o locație excelentă
Locații recomandate