/Bihor/Hostal

Ramada by Wyndham Oradea

Calea Aradului 9, Oradea 410223, România

Ramada by Wyndham Oradea
Hostal
4.6
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W48+63 Oradea, România
+40 359 403 333
wyndhamhotels.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mirela Gaceu
Mirela Gaceu2 ani în urmă
Pacat de locația asta frumoasa!
Am petrecut trecerea dintre ani 2021-2022 în acesta locație. Un Dj jalnico groaznic...., se pare ca este angajatul lor. Nu va face onoare!!!! În 90% din timp lumea a stat la mese. Muzica din vremea când era mama fata. Muzica frumoasa de altfel dar nu pt un astfel de eveniment. Mâncarea nu a fost la nivelul așteptărilor. Poate pt anul viitor va organizati mai bine. Dar mâncarea este un sfert din valoarea unui eveniment. Muzica face totul, daca ati fi avut un Dj pe masura locației. Dacă doriti in acest sens as putea sa va pun la dispoziție filmări.
Vasi Vilvoiu
Vasi Vilvoiu2 ani în urmă
De evitat in weekend.

Cand am ajuns, parcarea era plina, ceea ce m-a fortat sa parchez neregulamentar pe o strada laturalnica. La mai multe ore dupa check-in am aflat de ce: in hotel are loc o nunta, lucru care nu a fost comunicat initial. Partea proasta e ca spatiul de evenimente este fix sub camerele "basic", iar muzica se aude aproape ca si cum ai fi acolo.

Dupa abureala initiala cu "vom da muzica mai incet dupa ora XX", la a doua interventie au hotarat sa ne mute la ultimul etaj unde experienta a fost rezonabila, dar nu inainte de a incerca sa ne mute intr-o camera twin (desi noi rezervasem un pat dublu). Sincer nu inteleg de unde a venit ezitarea initiala pentru ca sigura diferenta intre cele doua camere a fost un fruit plate, altfel fiind absolut identice, deci nu vorbim de un upgrade considerabil.

Staff-ul pare ok dar par sa existe niste probleme de "identitate" cu acest hotel. Este contraproductiv sa isi invalideze cel mai fundamental rol al unui hotel - acela de a asigura un somn decent - pentru un "quick buck".
Ramona Mihaela
Ramona Mihaela2 ani în urmă
Un hotel primitor. E foarte curat si stafful foarte politicos. Din pacate, de servicii spa nu prea beneficiezi. Noi am platit si nu am putut folosi jacuzzi. Mai erau doua persoane acolo care se tot intorceau sa vada daca s-a eliberat jacuzzi, mentionand ca persoanele respective stau acolo de foarte mult timp. Ar trebui organizat altfel timpul la spa, cu rezervare dinainte si un timp alocat. Am platit serviciile degeaba.
AMG
AMG2 ani în urmă
Totul a fost asa cum mi-am dorit fiind cu 3 copii dupa mine. Am stat intr-un apartament cu 2 dormitoare, foarte spatios, iar privelistea spre oras minunata. Micul dejun foarte bogat si gustos, personal cu un comportament frumos, curatenie. Cu siguranta vom reveni!
Daiana Pavelea
Daiana Pavelea2 ani în urmă
A fost o experienta foarte placuta, mic dejun gustos si variat, curatenie impecabila, atmosfera placuta, calduroasa, iar personalul super prietenos si profi. Personal exceptional, receptie, spa, cameristele, cei de la mic dejun. Recomand.
Dana Rentea
Dana Rentea2 ani în urmă
Personal atent, bine pregătit, mâncăruri gustoase, interior elegant și curat,servicii de foarte bună calitate.
S. P.
S. P.2 ani în urmă
Costițele care se servesc în restaurantul lor sunt fenomenale!
TURCAS RARES-ALEXANDRU
TURCAS RARES-ALEXANDRU2 ani în urmă
Foare frumos, totul exemplar! Restaurantul este de nota 10!
Locații recomandate