/Bihor/Hostal

Pension Eclipse

Strada Octavian Goga 35, Oradea 410221, România

Pension Eclipse
Hostal
3
279 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W27+47 Oradea, România
+40 770 188 905
pensiuneaeclipse.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Stefania Radu
Stefania Radu2 ani în urmă
Deplorabil. Mizeria a eclipsat toată pensiunea. Nu recomand.
Irina Mihalcescu
Irina Mihalcescu2 ani în urmă
Dezamăgitor este puțin spus. Încă de la început, de când am discutat la telefon cu domnul de la recepție, dacă se poate numi asa, ne-am pus semne de întrebare. A fost foarte deranjat când am întrebat despre camera și parcare, daca exista, și s-a asigurat de doua, trei ori că nu venim cu copii. Când am ajuns la cazare, domnul de la recepție era foarte arogant și nepoliticos, având în vedere cele văzute la intrarea în pensiune l-am rugat sa vedem camera înainte de a face plata, pentru că urma să stăm mai multe seri. Domul a fost foarte deranjat și a spus ca nu se poate acest lucru, că noi nu știm dar asa ceva nu se face la un hotel, ca am văzut camera în poze și nu este necesar sa o vedem, trebuie sa plătim ca sa urcam la camera. I-am spus ca n-am mai avut astfel de probleme pana acum și ca ne gândim între timp, însă acesta s-a enervat și a zis sa plecam, sa ne cautam alta cazare, daca nu vrem asa. Asa ca am plecat, pentru ca asa o atitudine n-am mai întâlnit și cu siguranță ceva era în neregula cu camerele, ca altfel nu înțeleg de ce nu ne-a lăsat sa le vedem, mai ales ca pensiunea părea pustie..nu recomand.
Andrei Armin Firu
Andrei Armin Firu2 ani în urmă
Daca nu era full in restul hotelurilor din Oradea plecam de când l-am văzut camera, mizerie, disconfort, patul cu gaura in el, baia mizerabilă, recepționerul sau administratorul neprietenos.
Catalin Lupse
Catalin Lupse2 ani în urmă
Poi de cum am ajuns la locație, am fost intâmpinați, așa într-un mod nu prea prietenos, apoi de condițiile din cameră cam anoste , învechite patul scârția intr-un hal doar cum te mișcai in pat, ar trebui o renovare + plus de asta pentru un preț destul de măricel să nu primești telecomanda de la aer condiționat doar pentru plată extra.
Curățenia a fost ok...
Ca și bonus piscina, a fost frumos, așa pt o noapte și ziua respectivă la piscina e ok..mai mult nu are rost...
Ich bin Der Koch
Ich bin Der Koch2 ani în urmă
Una din cele mai oribile experiențe !

Direct de la intrarea in Recepție ne-a lovit un miros greu (tutun) , la scurt timp mi sa cerut din start achitarea cazării ! Cred ca le-a fost frica , ca dacă vedeam camerele ne luam și plecam ! Ținând cont ca aceasta pensiune are 3 Stele ! Presupune ca le are ! Primul lucru care ne sare in ochi de când intram in camera , jaluzele rupte ne folosibile !
Am fost doua familii ! Doua camere identice pat matrimonial de 160cm salteaua ! Noi am declarat ca avem și un copil de 4 ani ! Am fost taxați cu 100 de lei in plus pentru cel mic iar camera a fost identică. Patul este același de 160cm pentru 3 persoane ! Sper sa pot atașa pozele făcute pentru mai multe detalii amănunțite ! După doua nopți petrecute in aceea camera am rămas cu spatele și gâtul blocat ! Efectiv execrabil ! Și nu suntem genul de oameni ultra pretențioși adică ne adaptam ! Dar sa ma mulez după scândurile patului nu am mai putut ….

Baia faianța Sparta , vana prinsă in șuruburi mizerie ! Fără supor de dus ! Nu am avut nici măcar Capac la Vana !! Adică nu am putut face decât dus ! Pana am împrumutat un capac de la vecini!

Seara când am ajuns inapoi ne gândeam sa folosim piscina din incinta pensiunii , nu a fost posibil pentru ca stinsesera tot ne iluminat doar pericul sa umblii noaptea !

Revin la Baie ! După 3 zile de ședere , nu ni S-au schimbat măcar odată prosoapele sau lenjeriile !!!!!!!! Gunoiul nu a fost ridicat absolut nimic ! Plus ca in ultima seara am avut și companie. Un gândac (miriapod) uriaș se stătea pe perete și se holba la noi ✌🏻 ! Nu se poate recomanda ! Păcat de poziția aceste pensiuni aproape de cenți etc. Dar doar poziția acesteia nu poate remedia toate aceste probleme uriașe ! Nu vom reveni și sper ca nici voi nu o sa faceți greșeală fatală pe care am făcut-o noi !! Sper sa pot Adaugă poze cu salteaua, baia , gândacul și restul pentru a va putea da seama ce experiențe am trăit la 700 lei ! Pe doua nopți de cazare
Predescu - Ciobotariu Ionela
Predescu - Ciobotariu Ionela2 ani în urmă
Am lăsat o recenzie pe Booking referitor la șederea mea la ei - ''In camera era un puternic miros de clor, lenjeria avea mici pete de murdarie, grupul sanitar era ingalbenit si ruginit. Camera mica, ingusta, mobila veche. Sa nu mai zic ca daca porneam aerul conditionat trebuia sa mai platim 20 lei.''.

Ce credeți că îmi răspunde reprezentantul lor? Că am pretenții ''cu carul'' (citez) și că asta e diferența dintre o cazare de 100 lei și una de 100 euro.. Că nu am avut bani să îmi permit să plătesc servicii de calitate. Alo, domnul proprietar!! Serviciile de calitate nu includ curățenia, un grup sanitar pe care să reușești să îl atingi fără scârbă! Astea sunt condiții minime și de bun simț! Mai duceți-vă să vă școliți un pic, faceți turismul din România de rușine!
DQue Murea
DQue Murea2 ani în urmă
If I could've give 0, I would give MINUS ZERO. The owner deserve this. The experience would have been just sad if it wasn't violent too, because of the owner, his wife and son. Because, this is the only way they could communicate. They also offers massage - probably the massage is done by the owner when he beats you if you have normal requests. They do not give a dime for clients. Maybe they should give management to a person that knows about leisure.
Daca puteam sa acord nota 0, as fi dat ZERO BARAT. Merita din plin domnul proprietar nota asta. Experienta ar fi fost doar trista daca nu ar fi fost si violenta verbal. Pentru ca, doar asa stiu sa discute proprietarii acestei pensiuni. Ofera si masaj - probabil masajul este prestat de proprietar cand te bate ca ai indraznit sa-i atragi atentia ca este un mitocan. Poate ar trebui sa lasati pensiunea sa fie gestionata de cineva care se pricepe. NU RECOMAND!!!
Adrian Paul
Adrian Paul2 ani în urmă
Total dezamagit. Receptia mirosea ca birturile acum 10 ani. Azi nu se mai fumeaza in birturi. Am solicitat sa vad camera si am fost refuzat necuviincios. Nenea paznicul, ca receptioner nu il pot numi, a zis ca el nu urca sa ne arate camera. Sa platim suma fara sa vedem camera sau sa ne cautam alta.
Locații recomandate