/Bihor/Hostal

Qiu Hotel Rooms

Calea Republicii 15, Oradea 410025, România

Qiu Hotel Rooms
Hostal
4.8
77 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W5P+J4 Oradea, România
+40 733 666 555
qiu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Claudia Biri
Claudia Biri4 ani în urmă
Camera a fost draguta, frumos amenajata, curata, cu terasa cocheta. Desi hotelul se afla in centrul orasului, nu se aud zgomote din exterior. Un lucru interesant a fost televizorul din baie.
Ar fi de adaugat si unele aspecte negative: hotelul nu are receptie, loc de parcare si ar avea nevoie de unele reparatii la instalatii electrice si obiecte sanitare.
Rovena Rachisan
Rovena Rachisan4 ani în urmă
Locație centrală, camere curate, liniște și o ambianță plăcută. Chiar dacă întrarea în imobil este în reabilitare fiind monument istoric, locația și confortul merită. Finisaje moderne, terasa spațioasă și o cafea excelenta de dimineață. Recomand cu drag pentru cei care vor o locație minunata în centru.
T Mihaela
T Mihaela4 ani în urmă
In centrul orasului. Aproape de magazine. In spatele cadirii este si o parcare privata supraetajata.Camera moderna si curata.Balcon spatios cu masa si scaune. Liniste pe timp de noapte desi e in centrul orasului.
Drăguţ Sorina
Drăguţ Sorina5 ani în urmă
Desi primul impact cand intri in bloc e unul negativ, pot spune ca a fost senzaționala cazarea. Curat, modern, sistem surround integrat in plafon.
Persoana care ne-a primit a fost foarte amabilă.
Cu siguranta voi reveni.
Vlad Micle
Vlad Micle5 ani în urmă
Locatie superba chiar in centrul orasului Oradea!
Recomand cu mare drag aceasta locatie😍
Vom mai revenii cu mare placere.
Bogdan Gheorghe
Bogdan Gheorghe6 ani în urmă
Foarte confortabil. Nu va luati dupa imaginea cladirii din strada. Datorita birocratiei idoate din tara fatada nu poate fi renovata. Hotelul este superb si extraordinar de curat.
Daniel Stan
Daniel Stan8 ani în urmă
Hotel decent, curat, situat in zona istorică a Oradei.
Vlad C
Vlad C2 ani în urmă
Camerele arata extraordinar, sunt mobilate si utilate extraordinar. Locatia este centrala, aproape de toate punctele de interes si foarte linistita. Nu se se poate parca la locatie, insa in spatele hotelului este o parcare publica pe mai multe nivele, unde se poate parca contra sumei de 20 lei/zi. Recomand !
Locații recomandate