/Bihor/Hostal

Hotel Lyra Oradea

Calea Clujului nr 195, DN1, Oradea 410546, România

Hotel Lyra Oradea
Hostal
4.1
309 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2XV9+QF Oradea, România
+40 359 415 200
hotel-lyra.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Hotel Lyra Oradea
Scrie o recenzie
Rodica Motoi
Rodica Motoi263 zile în urmă
Sunt dezamăgită, contrar ce este in descriere!! Noi am ajuns seara, până în ora 22, ora până când se face check-in, ușa închisă, nu era nimeni, trebuia sa sunăm la nr afișat pe ușă. Căldura nu este in hotel, deși sunt clime in fiecare cameră, nu funcționează la parametrii și temperatura dorită!! Pentru o noapte merge. 17 10 2021
Ady Datcu
Ady Datcu355 zile în urmă
Curățenie , servire micul dejun deosebita , in camera clima, tv , tot ce e necesar ca sa ai un sejur de excepție.
Mariana
Mariana355 zile în urmă
Cochet, curat, prețuri bune, aproape de Aqua Park.🙂
Narcisa Narcisa
Narcisa Narcisa2 ani în urmă
Am gasit o oferta cu mic dejun inclus, 1030 lei pentru 5 nopți, camera twin.
Cons: mâncare putina, pusa pe farfurii mici, de proasta calitate, cafea la aparat de genul cu 1 leu
Curatenia- in cele 6 zile de cazare nu ni s-a făcut niciodata patul, nu s-a facut curatenie in baie, doar au schimbat prosoapele si au golit cosul de gunoi.
Pros: personalul e oarecum, amabil
Elys_28
Elys_282 ani în urmă
Fără loc de parcare, fără mic dejun...E bunicel pentru tranzit când nu ai unde dormii ..Dar când am rezervat nu am știut unde este situat..Și cam scumpitel...De la receptie ni s-a recomandat sa lasam mașinile la o alta parcare la vreo 500 m...Deci dacă ai nevoie de bagaje vii cu ele în spate ca melcul...Nimic deosebit
Adrian Mădăras
Adrian Mădăras3 ani în urmă
Curat, dar chiuveta era defectă la prima cameră, camera a fost shimbată, fără restaurant. Însă te lasa cu un gust amar reclama falsă de la intrare: "Tarif 60/persoana familie cu 4 persoane, 2 camere alaturate" tarif care se aplica discreționar, în fapt nu s-a aplicat reducerea. Nu vom reveni.
Riccardo Colasanti
Riccardo Colasanti3 ani în urmă
Scump. Hotel e chiar fara nici o pretentie. In schimb bani ceruti pentru cazare sunt peste nivelul structurii. Camere sunt suficient dw mari. Pat comod. Perne nu prea. Dus mic cu usa nefunctionala. Se afla in pozitie comoda pentru parc aquatic.
Eduard Meltiș
Eduard Meltiș3 ani în urmă
Camerele curate, clima, tv, in rest nesatisfacator - parcarea mica, preturi exagerate pentru un asemenea hotel, la receptie nu era nimeni la ora trei dimineata ( a trebuit sa sunam la sonerie ca sa intram, abia apoi a venit cineva).
Locații recomandate