/Bihor/Hostal

Vila Sântana Baile Felix Sanmartin

Str. George Coșbuc 6, Sînmartin 417495, România

Vila Sântana Baile Felix Sanmartin
Hostal
3.9
454 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2X3G+2R Sînmartin, România
+40 749 108 218
vilasantanafelix.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Stefan Laurentiu
Stefan Laurentiu2 ani în urmă
Un loc excelent pentru oameni nepretențioși, gazde primitoare, prețuri decente! Cu siguranță voi reveni!
Mariana Chiorean
Mariana Chiorean2 ani în urmă
Recomand aceste bai cu apa termala un loc unde găsești primire călduroasă, mâncare super bună și confort.
Andrada Fometescu
Andrada Fometescu2 ani în urmă
Mâncarea foarte buna! Cazarea a fost ok, curat . Apa din piscină exterioară nu mi s-a parut asa curată. Per total am fost mulțumiți!
Bianca Niculau
Bianca Niculau2 ani în urmă
Localizarea este una buna, aproape de Băile Felix, la 5 minute cu mașina. Piscina e un punct forte, cea exterioara de o dimensiune foarte bună și o piscina interioara micuța.
In schimb camera arata deplorabil, mobilierul nu doar vechi, dar defect și uzat foarte tare. Usa balconului nu stătea nici inchisa, nici deschisa, nici rabatata, intram pe balcon și rămâneam blocata acolo. Am acceptat sa rămânem pentru piscina, dar din păcate de duminica seara ora 18:00 pana luni la ora 19:00 cand au golit piscina pentru a schimba apa și pana s-a reumplut(presiune mica și a durat foarte mult) nu am putut sa o folosim. Am încercat sa luam masa la restaurantul vilei, dar după 20 minute în care nu ne-a băgat nimeni în seama, în condițiile in care am intrebat daca servește cineva (mi s-a spus sa astept) și am luat singura un meniu, 60 am plecat sa mancam la un alt restaurant.
Claudiu oprita bogdan
Claudiu oprita bogdan2 ani în urmă
am fost in 14.05 2021,pe site am vazut niste poze cu camerele ,piscinele ,ok la pretul cerut dar cind am ajuns la fata locului dezastru renovau pensiunea era praf peste tot,in zona piscinei era plin de vane scoase afara din camere ,in camere dezastru ,mobilier vechi,usa de la balcon nuse inchidea,televizorul nu mergea,baia veche si ruginita peste tot.As fi vrut sa fiu informat de toate aceste lucruri inainte sa fac rezervarea
Gheorghe Corobceanu
Gheorghe Corobceanu3 ani în urmă
Un hotel ce oferă condiții bune din toate punctele de vedere, de la cazare, la masă, piscină (interioară și exterioară), bar / restaurant, la un preț normal (nu de stațiune). Acum (martie 2021) se lucra la reabilitarea camerelor (o parte sunt deja gata), s-a reamenajat restaurantul si se fac alte lucrări de modernizare. Condiții bune de cazare (nu lux, că hotelul e clasificat la 2*), dar curat, cu tv și minifrigider în cameră, iar mâncarea e foarte gustoasă și porțiile generoase (chiar și pentru bărbați). Hotelul e situat aproape de primărie și de stația de autobuz spre Băile Felix, respectiv Oradea. Autobuzul 511 circulă foarte bine, la interval de 1/2 oră. Personalul e amabil si binevoitor.
XRafael
XRafael2 ani în urmă
Mancare excelenta, camere curate si personal foarte amabil. Recomand!
Adiewave
Adiewave2 ani în urmă
este cel mai tare loc posibil!😁😁
Locații recomandate