/Arges/Hostal

Yaky Center

Bulevardul Republicii 57, Pitești 110062, România

Yaky Center
Hostal
4.1
327 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV4F+79 Pitești, România
+40 248 224 227
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mihai .PaCostea
Mihai .PaCostea2 ani în urmă
Camere curate, personal f amabil, netul merge prost, ușa de la teresa nu era etanșă motiv pentru care zgomotul străzii devine deranjant. Micul dejun de calitate medie. Prețul este corect.
Gheorghe Nicu
Gheorghe Nicu2 ani în urmă
Mia plăcut camera curata cu terasa super
Raduionut78
Raduionut782 ani în urmă
Totul foarte ok. Personalul foarte amabil, camerele si întregul hotel curate. Daca ar fi sa sugerez ceva de îmbunătățit ar fi calitatea/semnalul internetului wifi. Atat semnalul cat si viteza internetului sunt destul de slabe, cel putin in camera de la etajul 2, in care am stat noi.
Rares chis
Rares chis4 ani în urmă
Un hotel frumos, amplasat foarte aproape de centrul orașului. Camerele sunt curate, iar dotările sunt ok. Personalul este amabil. Prețurile camerelor sunt acceptabile și accesibile. Dacă vrei să te cazezi cât mai aproape de centrul orașului Pitești, într-o locație decentă, recomand cu încredere această locație.
E.Catalin
E.Catalin5 ani în urmă
Camera curată dar cu miros de țigări, curățenie în cameră se face zilnic cea ce este de apreciat. Aș sugera utilizarea unui odorizant. Că și plus in privința dotărilor sunt climatizarea, feon la baie și produsele de igienă, frigider (variatatea de produse disponibile foarte slabă). Că și minusuri care în opinia mea îl depunctează: camerele de la bulevard sunt foarte gălăgioase din cauza traficului, televizor minuscul, lipsă halate și papuci, internetul extrem de slab am avut semnal in continu dar o viteza jalnică. Personalul este foarte amabil, este mereu important sa primești un zâmbet călduros și un răspuns politicos.
CAMELIA TIMOFTE
CAMELIA TIMOFTE5 ani în urmă
Este un hotel acceptabil. Camera de la 5 este ca o sauna. Am cerut schimbarea ei la 2. A fost in regula. La restaurant doamna care ne-a servit cam necizelata. I-au scapat niste vorbe cam nepotrivite,desi erau clienti la masa pe terasa. Parcarea subterana nu are asa multe locuri.
Roxana Stefanescu
Roxana Stefanescu7 ani în urmă
O experienta NEPLACUATA! Pe site, ca si atunci cand faci rezervarea sau chiar ajungi si vorbesti cu receptia(platind inainte de a vedea ce conditii concrete mi se ofera!!!),ti se spune ca ai room service, caci la 4 stele e obligatoriu!N-ai sa vezi. Comanzi in camera , ti se spune da, ti se aduce comanda, dar stai tu client, turist, cu familia , ca idiotul si astepti o ora mancarea in camera( ca de aia am platit atat!!sa fiu servita cum vreau eu), dar nimic. Sunam la receptie, ti se face legatura la restaurant si ti se spune ca NU SE POATE!!! Doar scuze.

Deci, NU calcati niciodata pe aici, plus ca nu au parcare si nici gel de dus la dus.Mergi pana la dracu' , ca sa cari de bagaje apoi.

PRET MARE IN RAPORT CU FACILITATILE SI MODUL IN CARE TE TRATEAZA PERSONALUL! NU REZERVATI AICI!!!!
Gheorghe Liviu Bratu
Gheorghe Liviu Bratu2 ani în urmă
Atmosfera civilizata ,respectare a regulilor specifice pandemiei ,servicii de înaltă calificare ,produse de bucătărie excelente ,preturi acceptabile .Mulțumim întregului personal . Felicitări !
Locații recomandate