/Arges/Hostal

Magic - City Center

Strada Armand Călinescu 16, Pitești, România

Magic - City Center
Hostal
3.7
220 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV49+XJ Pitești, România
+40 248 215 161
magicgt.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Magic - City Center
Scrie o recenzie
Ciprian Turc
Ciprian Turc280 zile în urmă
O locație care ma surprins plăcut, de la persoana de la recepție care a fost super amabila, la camerele spațioase și confortabile în condițiile în care am dormit o noapte. De menționat ca sunt ceva probleme cu presiunea la bateriile din baie și AC scotea un miros neplăcut în camera. Și de verificat draperiile... Dacă se trage mai ferm de ele ramai cu materialul de draperie în ma a.
I love cats
I love cats311 zile în urmă
Central, curat, ieftin, personal politicos. Un singur minus: locurile de parcare. Recomand
Daniel Frantescu
Daniel Frantescu311 zile în urmă
Este o cazare buna,camere mari cu clima,curate.
Bogdan Bădescu
Bogdan Bădescu2 ani în urmă
Camera foarte mare, pat mare, birou, dulap, masuta, noptiere, frigider, TV. Baia spatioasa dar nu foarte estetic amenajata. Halat de baie, papuci, sampon. Curatenia a fost ok. Deficiente: fenul in cuier, un singur prosop, o singura pereche de slapi. Geamul dormitorului nu se inchidea. Dejunul a fost ok. Parcare proprie a hotelului. Personal amabil. Raport pret/ calitate, ok!
Alicia Adams
Alicia Adams2 ani în urmă
Ospitalitatea celui care ne-a întâmpinat a fost remarcabilă. Camere spațioase, mic dejun la 15 lei doua persoane, daca nu ești foarte pretențios totul a este excepțional. Merită toți banii, mai ales dacă ești cu familia in vizită.
Eveline Emina
Eveline Emina2 ani în urmă
EVITATI !!! Si o stea e prea mult...
NEPROFESIONISTI CU PRETENTII DE HOTEL !
Nu am fost primiti la cazare.
Dupa un drum lung si obositor conducand 8 ore, ajungi la hotel cu confirmare de rezervare scris si telefonica sunand la proprietate sa ne informam de cazare si parcare, apoi ajunsi la receptie ni s-a spus ca nu avem rezervare la ei. Aratandu-le rezervarea de pe site-ul booking au inceput cu fel si fel de scuze si minciuni (ca nu este la ei rezervarea ci la alt hotel detinut de ei, apoi ca altcineva a rezervat 2 camere, apoi ca intreaba managerul, apoi ca au defapt camere disponibile dar dna de la curatenie avea liber, au negat apelurile telefonice care apar in telefon si au spus ca nu stiu cu cine am vorbit). Sa ne intelegem ca nu exista 2 hoteluri cu acelasi nume si adresa incat sa fi prostit pe fata ! Au oferit ca schimb o cazare la 4 kilometrii distanta doar cu conditia sa anulam rezervarea curenta de pe booking si sa platim suplimentar diferenta de tarif. Nu am acceptat.Din principiu nu din cauza diferentei care mai bine nu o cereau dupa toata neseriozitatea. Este inadmisibil un astfel de comportament mai ales ca era camera disponibila cand am facut rezervarea, am primit confirmare, nimeni nu ne-a anuntat, am cautat loc de parcare aproximativ o ora si toate acestea sa fim nevoiti in toiul noptii sa ne gasim alta cazare !
Comportament jalnic !
REGRETABIL !
Claudia Vlad
Claudia Vlad2 ani în urmă
Am fost surprinsă plăcut,locația,camerele,restaurantul,dar cel mai mult personalul,niște oameni de milioane cu mult bun simț. Mâncarea este de o calitate înaltă la fel și servirea.Recomand cu drag
Marin Fodorean
Marin Fodorean2 ani în urmă
Camera spațioasă și bine aranjata, cu pat matrimonial foarte confortabil. Din păcate problemă cu parcarea. Abia am găsit pe stradă lângă un semn cu "oprirea interzisă".
Locații recomandate