/Arges/Hostal

Pensiunea Clasic

Strada Eroilor 16-18, Curtea de Argeș 115300, România

Pensiunea Clasic
Hostal
4.5
129 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5M6C+2F Curtea de Argeș, România
+40 721 207 017
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cristina Bogza
Cristina Bogza2 ani în urmă
Super .... Personalul foarte amabil si camerele curate
Petra - Petro
Petra - Petro2 ani în urmă
Pensiune minunata,curat camera mare cu dus și balcon,aproape de manastirea Curtea de Argeș, mers pe jos 800m...
Alexa Tataru
Alexa Tataru2 ani în urmă
Pensiunea minunata,curățenie,priveliște frumoasa,liniște,mic de jun bun,personal amabil,restaurante și magazine foarte aproape,loc de parcare…totul este perfect ! Recomand cu drag!
Asmahri Mohamed
Asmahri Mohamed2 ani în urmă
Ne-am simtit bine la voi! Multumim frumos pentru 2 zile de relaxare.
Lance Herb
Lance Herb4 ani în urmă
Preturile afisate la receptie nu au legatura cu realitatea (unde scrie 120 single cititi 150, chipurile nu sunt actualizate; ei bine, le actualizez eu acum).

Unele camere au aer conditionat si/sau racitor, altii nu, dar la acelasi pret.

Micul dejun: o data poate nu e de ajuns, dar de 2 ori e prea mult.
Alte mese nu. Catering... decat asa, mai bine masa in oras, doar ca e cam mult de mers pe jos.
Eugen Amza
Eugen Amza5 ani în urmă
Pensiunea pune la dispozitie 9 camere duble cu pat matrimonial, o camera dubla twin, o camera single si un apartament confortabil. Puteti alege pe oricare din acestea cu incredere, stiind ca va asteapta un spatiu relaxant, curat si cu tot ce trebuie.
Toate camerele dispun de balcon cu o priveliste minunata, baie proprie cu dus modern, cablu TV si televizor LCD, telefon, acces internet wireless (Wi-Fi), aer conditionat si miniseif. Aveti acces la spalatoria complexului, iar parcarea este gratuita.
Restaurantul complexului are o capacitate de 80 de locuri, este decorat in stil modern si deosebit si se preteaza pentru petreceri si evenimente de orice tip. Este la fel de primitor pentru un cuplu care doreste o cina romantica si linistita cat si pentru oameni de afaceri care doresc sa discute in tihna sau grupuri care doresc acest loc numai pentru ele si pentru petreceri de pomina.
Pensiunea Clasic va asteapta pe DN7C, la doar 400 de metri de Manastirea Curtea de Arges si la 200 de metri de intersectia cu drumul care duce calatorii spre Barajul Vidraru sau Campulung. Usor accesibila, aflata in inima dealurilor care ofera un spectacol al naturii de care va veti putea bucura in fiecare dimineata,
Pensiunea Clasic dispune de 25 locuri de cazare 10 camere duble, 1 camera single si un apartament.
Toate camerele au balcon, grup sanitar propriu, televizoare LCD.
Alexandru Dinca
Alexandru Dinca5 ani în urmă
Foarte rar se intampla sa gasesti asa locatie. Superb. Constructie moderna ,finisata si utilata cu bun gust. Camere foarte curate ,mobilier nou,modern,functional. Prosoape si lenjerii curate. Tv nou ,programe Digi.Aer conditionat. Caldura cu temperatura reglabila. Apa calda permanent. Consumabile de top.Toalete cu dotari noi, curate,aspect placut.personal super ok. Restaurant si bar. Foarte frumos aranjat. Micul dejun foarte bun si indestulator. Parcare .Prima optiune pentru cazare in Curtea de Arges. Recomand.
Robert Cochior
Robert Cochior2 ani în urmă
O locație frumoasă, curată și cu personal amabil. Am stat două nopți și ne.am bucurat de ce ni s.a pus la dispoziție. Vom reveni cu drag. Felicitări pentru modul cum vă tratați oaspeții.
Locații recomandate